Deerma
Deerma DX700 Vezetékes álló porszívó, fehér
  • Cikkszám: 280501
Deerma

Deerma DX700 Vezetékes álló porszívó, fehér

  • Cikkszám: 280501
14 399 Ft / db
17 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
143 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Porkapacitás
800 ml
Súly
2 200 g
Porszívószűrő típus
HEPA
Szín
Ezüst, Fehér
Magasság
1 123 mm
Teljesítmény
600 W

2 porszívó az 1-ben

A Deerma porszívóját egyszerűen az igényeire szabhatja: használhatja kézi porszívóként de akár hagyományos álló porszívóként is! A készülék csupán 2200 grammos, így nem fog gondot okozni, hogyha meg kell emelnie a polcok letakarításához. A Deerma DX700-al bárhová elérhet, a 4.5 méter hosszú kábelnek köszönhetően pedig szabadon mozoghat vele. Hamarosan nem fog maradni az otthonában!

Részletes ismertető

Deerma DX700 - egy porszívó, végtelen lehetőség

Hogyha egy többfunkciós porszívót keres, akkor a Deerma DX700 tökéletes választás lesz! Az ergonomikus kialakítása és a magas teljesítménye lefogja Önt nyűgözni!

3 szívófej a ragyogó tisztaságért

Hogy még könnyebb legyen a takarítás, a porszívóhoz 3 fej is tartozik, melyekkel könnyedén takaríthat különböző felületeken. Nézze meg mire képesek!

Porkefe

A kicsi porkefével alaposan megtisztíthatja a kisebb felületeket: használhatja polcok, munkalapok vagy bútorok tisztítására is. A porszívó segítségével könnyedén megszabadulhat a mélyedésekben összegyűlt portól és morzsáktól.

Hatékony és kényelmes tisztítás

A 600 W-os teljesítményű motor és a 15.000 Pa szívóerősség biztosítja a porszívó hatékony működését és még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja! A 0.8 literes portartályt könnyedén kiürítheti, a készülék zajszintje pedig nem éri el az 75 dB-elt, így a Deerma használata nem fog nagy zajt csapni.

Szűkített kefefej

Ezzel a kefefejjel könnyedén elérheti a keskeny réseket és többé nem fog gondot okozni a billentyűzet vagy a bútorok mélyedései között megbújó szennyeződések eltávolítása.

Padlótisztító kefe

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés