Dreame
Dreame H12 Core Vezeték nélküli rúdporszívó
  • Cikkszám: 289585
Dreame

Dreame H12 Core Vezeték nélküli rúdporszívó

  • Cikkszám: 289585
116 999 Ft / db
129 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 169 Pont
db
-13 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 116 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
25 perc
Nedves tisztítás
Igen

A Dreame H12 Core-ral búcsút inthet a rendetlenségnek! Ezzel a berendezéssel nemcsak porszívózhat, hanem a padlót is felmoshatja. Speciális érzékelőinek köszönhetően észleli a rendetlenséget, és automatikusan hozzá igazítja a szívóerőt és a vízáramlást. Ráadásul önmagát is megtisztítja. A beépített újratölthető akkumulátor körülbelül 25 perces üzemidőt biztosít, a LED kijelző pedig megkönnyíti a készülék teljes működését.

Részletes ismertető

Alapos tisztítás

A H12 könnyedén megbirkózik a legkeményebb szennyeződésekkel is! Ez a porszívó fejlett vízkeringtető rendszerrel van felszerelve, amely valós időben hatékony tisztítást tesz lehetővé, ezzel lehetővé téve a porszívózást és a felmosást egyidőben. A kefe 180 ford./perc sebességgel forog, és mi több, a beépített kaparó megtisztítja a szőrtől és a szennyeződéstől, így a padló makulátlanul tisztán marad.

Zűrzavar észlelése

A Dreame H12 az alapos tisztítást szem előtt tartva készült, ezért speciális érzékelővel van felszerelve, amely azonosítja a rendetlenséget. Ennek eredményeként a szívóerőt és a vízáramlást ennek megfelelően állítja be, és minden szennyeződést képes kezelni, kezdve a portól a folyadékig. Ez a funkció hatékonyan optimalizálja a tisztítási hatékonyságot, és garantáltan tiszta és jól karbantartott padlót kap.

Hosszú munkaidő

A nagyobb kényelem érdekében a H12 Core két üzemmóddal van felszerelve - automatikus és szívó. Sőt, hosszú, 25 perces működési idő, valamint a nagy, 900 ml-es tisztavíz- és 500 ml-es használtvíz-tartály jellemzi. Ez lehetővé teszi az összes padló tisztítását egyetlen tisztítási munkamenetben. A Dreame segítségével tisztaságot élvezhet otthonában!

Modern LED kijelző

A Dreame H12 Core porszívó a funkcionalitást a kényelemmel ötvözi. Világos LED kijelzővel van felszerelve színes háttérvilágítással. Ennek köszönhetően könnyen ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, az üzemmódot vagy a tisztítási állapotot. Sőt, az intelligens hangüzenetek világos és pontos útmutatást adnak, alaposabbá és hatékonyabbá téve az otthoni takarítást.

Öntisztító

A ragyogó tisztaság érdekében a Dreame H12 Core porszívót öntisztító funkcióval látták el. Egyszerűen helyezze a porszívót az alapra, és nyomja meg a gombot a görgős kefe öblítéséhez, centrifugálásához és súrolásához, hogy készen álljon a következő tisztításra. A Dreame segítségével biztos lehet benne, hogy a padlót tiszta kefével takarítja majd.

Könnyű tisztítás

Nem kell aggódnia a nehéz és fárasztó takarítás miatt. A H12 Core könnyen vezérelhető, így minimális erőfeszítéssel kitakaríthatja az egész otthonát. A kefehenger a motor erejét használja fel, hogy működés közben haladó tapadást generáljon, ami segíti a vákuum mozgását. Mától nem lesz kellemetlen a porszívózás!

Könnyű tárolás

A H12 Core porszívó nemcsak könnyen használható, hanem könnyen tárolható is. A csomagban egy speciális dokkoló állomást talál, amely nem csak a készülék töltését és tárolását teszi lehetővé, hanem helyet biztosít a hozzá szánt tartozékoknak is. Mától minden kéznél lesz!

A doboz tartalma:

  • Akkus porszívó
  • Tisztító kefe
  • Adapter
  • Alap töltő funkcióval
  • Tisztítószer
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés