Dreame
Dreame M12 vezeték nélküli porszívó
  • Cikkszám: 289613
Dreame

Dreame M12 vezeték nélküli porszívó

  • Cikkszám: 289613
206 999 Ft / db
229 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 069 Pont
db
-23 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 206 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porkapacitás
350 ml

Válassza a funkcionalitást és a kényelmet a Dreame M12-vel. Az akkus álló porszívó páratlan kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a padló egyidejű porszívózását és felmosását. 2 víztartállyal rendelkezik, és automatikusan beállítja a víz mennyiségét a felület szennyezettségének megfelelően. Öntisztító funkciót is kínál, míg a hangutasítások és a LED kijelző megkönnyíti a használatát. Nézze meg, mivel lepheti még meg!

A Dreame M12 álló porszívó 4000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így akár 35 percig is működik egy töltéssel (ha a felmosó funkciót használja), vagy 60 percig - porszívózással. Ez körülbelül 200 négyzetméter tiszta felületet jelent. Körülbelül 5 óra töltés után a készülék újra készen áll a működésre.

Részletes ismertető

Fontos információk egy pillantással

A porszívó LED-es képernyővel rendelkezik, amelyen megtudhatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szívóerőt vagy a működési módot, valamint a háttérvilágítás színe jelzi, hogy mennyire koszos a készülék. Sőt, a képernyőn értesítések jelennek meg az eltömődésekről és a tartályban lévő tiszta/piszkos vízről.

Hangüzenetek

Amikor az M12-t választja, a kényelmet választja. A porszívó hangos asszisztens funkcióval rendelkezik, amellyel jelzi, mikor kell feltölteni, öntisztítani vagy kiüríteni a víztartályt. Élvezze a Dreame kínálta lehetőségeket.

Megbízható

Egyetlen szennyeződés sem kerüli el a Dreame M12 figyelmét. A kefe okos kialakítása lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől a különféle felületeken, például csempéken vagy linóleumon. Alaposan eltávolítja a szőnyeg mélyén meghúzódó szennyeződéseket is. Ezen kívül a csomagban talál egy pótgörgőt, így szükség esetén gyorsan és kényelmesen cserélheti ki. Az eltávolítása sem okoz problémát - csak nyomja meg a kefén található gombot.

Válassza ki a megfelelő módot

Az M12 kefe nélküli motorral van felszerelve, így tökéletesen eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is. A képernyőn található külön gombok segítségével választhat a következő módok közül: Standard, Auto, Öntisztító és Turbo.

Öntisztító funkció

A még nagyobb kényelem érdekében az M12 öntisztító funkciót kínál. Többé nem kell beszennyeznie a kezét, és kézzel tisztítania a készülék keféjét. Mindössze annyit kell tennie, hogy a porszívó képernyőjén válassza ki az Öntisztító módot. A kefe speciális fésűvel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a henger alapos megtisztítását.

3 tartály

Ezzel még nincs vége a Dreame M12 képességeinek. A porszívó 2 tartállyal van felszerelve, a tiszta víz (950 ml) és szennyezett víz (700 ml) számára. Ilyen nagy kapacitás mellett nem kell aggódnia a tartály gyakori utántöltésétől vagy ürítésétől. Felülettisztító is jár hozzá. Ráadásul a készülék spontán módon állítja be a víz mennyiségét a felület szennyezettségének függvényében – így nem kell aggódnia a vízszivárgástól és a padlón lévő foltoktól. A portartály űrtartalma viszont 350 ml,amelynek kiürítése szintén nem okoz gondot.

Különféle használati lehetőségek

Csempe a fürdőszobában vagy a konyhában, fapadló, kanapé, nehezen elérhető helyek - az M12 szinte minden helyzetet képes kezelni. A Dreame porszívó erőteljes kefével rendelkezik, amely alaposan felszívja a szennyeződéseket mindenféle felületről, beleértve a sarkokat is. Sőt, a 2 az 1-ben kefe jól használható bútorok porszívózásához.

A csomag tartalma:

porszívó

fogó

töltő állomás

portartály

tartozéktartó

tápegység

tároló tartály

2 az 1-ben kefe

tartalék görgő

tartalék szűrő

tisztító folyadék 500 ml

használati utasítás

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés