Dreame
Dreame R10 Pro vezeték nélküli rúdporszívó, fekete
 • Cikkszám: 286575
Dreame

Dreame R10 Pro vezeték nélküli rúdporszívó, fekete

 • Cikkszám: 286575
99 999 Ft / db
124 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
999 Pont
db
-25 000 Ft kedvezmény
 • Gyári garancia: 12 hónap
 • Egységár: 99 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
65 perc
Porkapacitás
600 ml
Súly
1 650 g
Szívóteljesítmény
150 W
Szín
Fekete
Teljesítmény
425 W

Tudja meg, milyen élvezetes lehet az otthona takarítása! A Dreame R10 Pro akkumulátoros botporszívóval otthona makulátlanul tiszta lesz. Hosszú üzemidejével, 20 000 pa szívóteljesítményével, 150 AW-jával, valamint könnyű és praktikus kialakításával tűnik ki. A készletben található kiegészítő fejekkel a legkülönfélébb felületeket porszívózhatja. Ráadásul a portartályban akár 0,6 liter szennyeződés is elfér, és egy gombnyomással kiüríthető. Élvezze a tökéletes tisztaságot otthonában a Dreame segítségével!

Részletes ismertető

Alapos és csendes takarítás

Elege van a porszívózás közbeni összegabalyodott zsinórokból? A Dreame R10 Pro készülékkel ez a probléma megoldódott! Ezzel a vezeték nélküli porszívóval akár 65 percig is takaríthatsz állandó, erőteljes és turbó szívóteljesítményű, akár 20 000 Pa és 150AW teljesítményű porszívóval. Ráadásul 7 db 3000 mAh-s akkumulátorral működik. Motorja percenként 108 000 fordulatszámmal működik, ami garantálja a haj, a szennyeződések, a por és egyéb törmelékek alapos felszedését. A kellemetlen zajok miatt azonban nem kell aggódnia, mivel a Dreame R10 Pro meglehetősen csendes.

Innovatív kefe

Az R10 Pro porszívót az innovatív, több felületű és többfunkciós V-alakú kefe különbözteti meg. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szőrt és a kisebb-nagyobb szennyeződéseket a különböző padlókról. Sőt, hogy a tisztítás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen, a speciális fésűszerű fogak nem hagyják a hajat összegabalyodni. Ez még kellemesebbé és gyorsabbá teszi az egész ház takarítását.

Puha kefe speciális feladatokhoz

A Dreame R10 Pro egy további puha görgős kefével is fel van szerelve. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a tisztítást közvetlenül a széleken is. Akár 7 mm-re is eltávolodik az alaplapoktól, így jobban tapad a falakhoz, és bejut a zugokba, így otthona alaposabb takarítását teszi lehetővé.

LEDek

A Dreame R10 Pro az alapos és kényelmes tisztítást szem előtt tartva készült, ezért van felszerelve LED-ekkel. Segítségükkel megvilágíthatja a sötét tereket a bútorok alatt vagy a résekben, és még hatékonyabban tisztíthatja meg a szennyeződéseket és a port, amelyet általában figyelmen kívül hagyhat. A Dreame segítségével otthona minden zeg-zugában tisztaság lesz!

Fejlett szűrőrendszer

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Dreame R10 Pro porszívó fejlett, ötrétegű szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 99,9%-os hatékonyságot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék felfogja a finom port és részecskéket. Ezáltal minden szennyeződés a porzsákba kerül, ahonnan könnyedén kidobhatja a szemetesbe.

Az állatok szerelmeseinek készült

Makacs állatszőrrel küzd, amely minden bútorán és padlóján ott marad? A Dreame R10 Pro segítségével könnyedén megbirkózhat velük! Tartozik hozzá egy minikefe, amely a szőrzet és a haj eltávolítására van optimalizálva a szövetekről és a bútorokról. Mától gyerekjáték lesz a takarítás a kiskedvenc után!

Még több lehetőség

Élvezze a még alaposabb tisztítást a Dream R10 Pro segítségével! További fejek találhatók a különböző felületek tisztításához. A széles kefével porszívózza le a billentyűzetet vagy a könyvespolc mögötti réseket. Míg a réskefe jól jön a nehezen elérhető helyeken, például a sarkokban.

Könnyű tisztítás

A Dreame R10 Pro tisztítása és kezelése nagyon egyszerű. A portartály űrtartalma akár 0,6 liter is lehet, és csak egy gomb szükséges a kiürítéséhez. A könnyű karbantartás is nagy előny – egyes alkatrészek, például a szűrő és a portartály víz alatt moshatók és újra felhasználhatók. Ez megkönnyíti a porszívó jó állapotban tartását.

Tárolja kényelmesen

Többé nem kell aggódnia az elveszett porszívó tartozékok miatt, hiszen a speciális tartó segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja mind a készüléket, mind az összes alkatrészét. Könnyedén felszerelheti a falra, így mindig kényelmesen és gyorsan hozzáférhet felszereléséhez.

A doboz tartalma:

 • Többfunkciós kefe
 • Puha görgős kefe
 • Széles kefe
 • Szilikon minikefe
 • Réskefe
 • Fém cső
 • Fali tartó (beleértve a csavart x2, a fali csatlakozót x2, a matricát rögzítősablonnal)
 • Töltő
 • Használati utasítás
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés