Dreame
Dreame R10 Vezeték nélküli rúdporszívó, fehér
 • Cikkszám: 286576
Dreame

Dreame R10 Vezeték nélküli rúdporszívó, fehér

 • Cikkszám: 286576
69 999 Ft / db
99 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
699 Pont
 • Gyári garancia: 12 hónap
 • Egységár: 69 999 Ft / db

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
60 perc
Porkapacitás
600 ml
Teljesítmény
350 W

Dreame R10 vezeték nélküli rúdporszívó

Tudja meg, milyen élvezetes lehet az otthona takarítása! A Dreame R10 akkumulátoros botporszívóval otthona makulátlanul tiszta lesz. Hosszú üzemidejével, 20 000 Pa szívóteljesítményével, 120 AW teljesítményével, valamint könnyű és praktikus kialakításával tűnik ki. A készletben található kiegészítő fejekkel a legkülönfélébb felületeket porszívózhatja. Ráadásul a portartály akár 0,6 liter szennyeződést is képes befogadni, és egy gombnyomással kiüríthető. Élvezze a tökéletes tisztaságot otthonában a Dreame segítségével!

Részletes ismertető

Alapos és csendes takarítás

Elege van a porszívózás közbeni kábelek összegabalyodásából? A Dreame R10 készülékkel ez a probléma megoldódik! Ezzel a vezeték nélküli porszívóval akár 60 percig is takaríthatsz folyamatos magas és turbó üzemmódban, akár 20 000 Pa és 120AW szívóteljesítmény mellett. Ráadásul 7 db 2500 mAh kapacitású akkumulátorral működik. Motorja percenként 120 000 fordulatszámmal működik, garantálva a haj, a szennyeződések, a por és egyéb törmelékek alapos felszedését. A kellemetlen zajok miatt azonban nem kell aggódnia, mivel a Dreame R10 meglehetősen csendes.

Innovatív kefe

Az R10 porszívót az innovatív, több felületű és többfunkciós V-alakú kefe különbözteti meg. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szőrt és egyéb kisebb-nagyobb szennyeződéseket a különböző padlókról. Sőt, hogy a tisztítás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen, a speciális fésűszerű fogak nem hagyják a hajat összegabalyodni. Ez még kellemesebbé és gyorsabbá teszi az egész ház takarítását.

LEDek

A Dreame R10 az alapos és kényelmes tisztítást szem előtt tartva készült, ezért LED-ekkel szerelték fel. Segítségükkel megvilágítja a sötét tereket a bútorok alatt vagy a résekben, és még hatékonyabban tisztítja meg a padlót a szennyeződésektől és a portól, amelyet általában figyelmen kívül hagy. A Dreame segítségével otthona minden zeg-zugában tisztaság lesz!

Fejlett szűrőrendszer

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Dreame R10 porszívó fejlett, ötrétegű szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 99,9%-os hatékonyságot biztosít. Ennek köszönhetően a készülék képes felfogni a finom port és részecskéket. Ezáltal minden szennyeződés a portartályba kerül, ahonnan könnyen kidobhatja a szemetesbe.

Állatbarátoknak készült

Makacs állatszőrrel küzd, amely minden bútorán és padlóján ott marad? A Dreame R10 könnyedén megbirkózik vele! Tartozik hozzá egy minikefe, amely a haj és a szőr eltávolítására van optimalizálva a szövetekről és a bútorokról. Mától gyerekjáték lesz a takarítás a kiskedvencek után!

Még több lehetőség

Élvezze a még alaposabb tisztítást a Dreame R10-el! További fejek találhatóak a különböző felületek tisztításához. A széles kefével portalanitsa le a billentyűzetet vagy a könyvespolc mögötti réseket. Míg a réskefe jól jön a nehezen elérhető helyeken, például a sarkokban.

Könnyű tisztítás

A Dreame R10 tisztítása és kezelése nagyon egyszerű. A portartály űrtartalma akár 0,6 liter is lehet, és csak egy gomb szükséges a kiürítéséhez. A könnyű karbantartás is nagy előny – egyes alkatrészek, mint például a szűrő és a portartály, víz alatt moshatók és újra felhasználhatók. Ez megkönnyíti a porszívó jó állapotban tartását.

Tárolja kényelmesen

Többé nem kell aggódnia az elveszett porszívó tartozékok miatt, hiszen a speciális tartó segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja mind a készüléket, mind az összes alkatrészt. Könnyedén felszerelheti a falra, így mindig kényelmesen és gyorsan hozzáférhet felszereléséhez.

A csomag tartalma:

 • Többfunkciós kefe
 • Széles kefe
 • Szilikon minikefe
 • Réskefe
 • Fém cső
 • Fali tartó (beleértve a csavart x2, a fali csatlakozót x2, a matricát rögzítősablonnal)
 • Töltő
 • Használati utasítás

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés