Dreame
Dreame T30 Neo vezeték nélküli porszívó
  • Cikkszám: 280534
Dreame

Dreame T30 Neo vezeték nélküli porszívó

  • Cikkszám: 280534
139 499 Ft / db
154 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 394 Pont
db
-15 500 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
90 perc
Porkapacitás
600 ml
Akkumulátor feszültség
29,6 V
Teljesítmény
550 W

Ha olyan porszívót keres, amely nagy szívóerővel, hosszú üzemidővel rendelkezik, akkor a Dreame T30 Neo teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek. Több mint 90 perces üzemidővel, 27 000 Pa, 190 AW-tal és egy 600 ml-es porzsákkal, valamint modern dizájnnal, LED-kijelzővel és több extra tartozékkal a különböző felületekhez, minden otthont hatékonyan és eredményesen takaríthat ki.

Részletes ismertető

Erős motor kis készülékben

A Dreame Space Motor 5.0 felel a porszívó állandó szívóteljesítményéért, és ennek a motornak köszönhetően a szennyeződések eltávolítása akár 190 AW szívóteljesítményt és 27 000 Pa szívóteljesítményt is elér működés közben. Ez megszabadítja a szőnyegeket vagy parkettákat az igazán mély szennyeződésektől és a kosztól, és további tartozékokkal kombinálva más, néha valóban szűk helyeket is.

Hosszú élettartam különböző üzemmódokban

A Dreame T30 Neo 3 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Eco módban akár 90 percig is üzemel szünet nélkül – kiválóan alkalmas otthona felfrissítésére. Közepes üzemmódban akár 35 percig is üzemel – kiválóan alkalmas az igényesebb tisztítási feladatokhoz. A harmadik üzemmód, a turbó, a legmélyebb szennyeződések eltüntetéséhez alkalmas. Ez az üzemmód a készülék teljes energiáját fogyasztja, így 7,5 percig működik.

Különböző felületekhez

A rúdporszívó széles görgői könnyedén mozognak a szőnyegeken, parkettán és csempén, felszedve az apró szennyeződéseket és hajszálakat. A hengeren található V alakú kefék megakadályozzák, hogy összegabalyodjon a haj más szennyeződésekkel.

Meglepő tisztítási eredmények

Az átlátszó portartály segítségével láthatja, hogy a porszívó képes megszabadulni a szabad szemmel nem látható szennyeződésrészecskéktől is. Még a mindennapi enyhe felfrissítés is lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel kézbe vegye otthona tisztaságát. A porszívó tömítettségéért a kiváló szűrés felelős. A portartály 600 ml-es űrtartalmú, ami azt jelenti, hogy a tisztítás végén egy gombnyomással ki lehet üríteni.

Többszintű szűrés

A Dreame T30 Neo egy sor szűrővel van felszerelve, amelyek gondoskodnak otthona és saját tisztaságáról is. A ciklonos, 5 rétegű szűrőrendszer akár 99,97 szennyeződésrészecskét is elnyel, így nyugodt lehet, hogy minden szennyeződés a porszívóban marad, nem pedig otthona légterében. Ezen túlmenően,a paplanok és matracok poratkáinak csaknem 99,9%-át kiszűri, ami nagyszerű lesz, ha allergiás él a háztartásban.

LED kijelző - információforrás

Egy egyszerű kijelző mutatja a legfontosabb információkat a készülékről. Megmutatja a kiválasztott üzemmódot, a hátralévő töltési szintet, azt, hogy cserélni kell-e a szűrőket, vagy nem megfelelően vannak-e beszerelve. A folyamatos működéshez a kijelző be-/kikapcsolóját is lezárhatja.

További tartozékok

A mellékelt fejekkel a T30 Neo még több módon szolgálja majd Önt. Könnyedén tisztíthatja a számítógép vagy laptop billentyűzetét, megtisztíthatja a bútorok és a falak közötti réseket. A porszívó elég könnyű ahhoz, hogy olyan magasságban is takaríthasson vele, mint a csillárok és a mennyezet. Szintén figyelemre méltó a 2 az 1-ben fogantyú, amely lehetővé teszi a készülék újratöltését, és garantálja az állandó helyet otthonában.

Könnyen tisztítható és karbantartható

A csereelemek, mint például a szűrők vagy a kihúzható tartály, folyó víz alatt tisztíthatók a sérülés veszélye nélkül. Ne felejtse el azonban alaposan szárítani őket, mielőtt újra felhasználná, hogy elkerülje a termék károsodását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés