Dreame
Dreame U20 Vezeték nélküli porszívó
  • Cikkszám: 289619
Dreame

Dreame U20 Vezeték nélküli porszívó

  • Cikkszám: 289619
85 499 Ft / db
94 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
854 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 85 499 Ft / db

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Porkapacitás
500 ml
Súly
4 400 g
Porszívószűrő típus
EPA

Fedezze fel a takarítás új dimenzióját a Dreame vezeték nélküli porszívójával. Az U20 egy könnyű, felhasználóbarát kialakítású modell. Lenyűgöző, 20 000 Pa szívóerőt biztosít, és hatékonyan szűri a szennyeződéseket. A készülék akár 60 percig is üzemelhet, elegendő időt biztosítva az egész lakás alapos tisztítására. Számos funkció megkönnyíti a nehezen elérhető sarkok elérését, valamint a makacs szőrzet és a háziállatok szőrének egyszerű eltávolítását. A porszívó súlya 4,4 kg, így a mozgatása vagy a magasabb területek takarítása is egyszerű feladat. A Dreame U20 segítségével a napi takarítás öröm!

Nem tud elrejtőzni a kosz

Egy hajszál vagy egy morzsa sem tud megbújni többé, mert az U20 kefe megbízható támasztékot jelent a tisztítás során. A LED-es lámpa széles (138°-os) megvilágítási szöget biztosít, amely lehetővé teszi a szennyeződések megtalálását a legsötétebb sarkokban is. Most már tisztán fog ragyogni a padló otthonában!

Részletes ismertető

Hosszan tartó szabadság

A vezeték nélküli működésért egy erős, 2500 mAh-s akkumulátor felel. Ennek köszönhetően akár 60 percig is takaríthat, és élvezheti a könyörtelen szívóerőt. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy szabadon felporszívózza a padlót még egy nagy házban is. Ha szeretné, megduplázhatja ezt az időt – csak szánjon egy percet az akkumulátor cseréjére, és használja a tartalékot (külön megvásárolható). Felejtse el a kusza kábeleket és a tápellátás helyének megváltoztatásának szükségességét. A Dreame segítségével teljes szabadságot élvezhet!

Tisztaság kompromisszumok nélkül

Elfelejtheti a bosszantó másodlagos szennyeződéseket. Az 5 rétegű szűrőrendszer páratlan hatékonyságot garantál a tisztítás során. A por és a finom részecskék az esetek 99,9%-ában kiszűrődnek a levegőből, és a porzsákba kerülnek, amelyet egy kattintással kiüríthet. A Dreame U20 gondoskodik róla, hogy munkája soha ne menjen kárba!

Kefe speciális feladatokhoz

Ha Önnek van kisállata, akkor biztosan tudja, milyen nehéz eltávolítani a szőrt a kanapéról vagy a szőnyegről. Hogy megkönnyítsük az életét, mellékeltünk egy speciális elektromos mini kefét, mellyel az ilyen típusú szennyeződések tisztítása simán megy! Ne pazarolja drága idejét, és távolítsa el a szőrszálakat pillanatok alatt a Dreame segítségével!

Hihetetlenül könnyen tisztítható

A Dreame U20 porszívó hatalmas előnye az összecsukható kialakítás. A kivehető portartály, a szűrő részei vagy az univerzális kefe feje – mindent könnyedén tisztán tarthat. Könnyedén lemoshatja az egyes alkatrészeket folyó víz alatt, így a porszívó hosszabb ideig tökéletes állapotban marad.

Praktikus tartozékok

A Dreame U20-al rendet teremt otthonának minden zugában. A készletben talál egy széles, többfunkciós fejet, amely lehetővé teszi a díszlécek vagy kényes felületek, például a billentyűzet alapos porszívózását. Egy elektromos minikefe segítségével kézi porszívóvá varázsolhatja az U20-at, a fali tartó segítségével pedig kényelmesen tárolhatja minden tartozékkal együtt.

A készlet tartalma:

Porszívó

Hosszabbító cső

Univerzális kefe

Elektromos mini kefe

Fali tartó rögzítőkészlettel

Töltő

Széles multifunkciós szerszám

Használati utasítás

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés