Dyson
Dyson V15 Detect Absolute (2022) Kézi Porszívó
  • Cikkszám: 274143
Dyson

Dyson V15 Detect Absolute (2022) Kézi Porszívó

  • Cikkszám: 274143
275 999 Ft / db
344 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 759 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Porzsák nélküli
Maximális működési idő (használattól függően)
60 perc
Porkapacitás
770 ml
Súly
3 100 g
Tartozékok
Digital Motorbar™ tisztítófej, Világító tisztítófej, Hair screw motorizált tisztítófej, Kombi szívóka, Résszívó fej, Low Reach adapter, Dokkoló állomás, Csőre pattintható fejtároló, Hálózati töltő
Szívóteljesítmény
240 W
Szín
Lila, Szürke
Magasság
250 mm
Szélesség
1 260 mm
Teljesítmény
660 W
Porzsák nélküli
Porszívó típus
60 perc
Maximális működési idő (használattól függően)
770 ml
Porkapacitás
3 100 g
Súly
Digital Motorbar™ tisztítófej, Világító tisztítófej, Hair screw motorizált tisztítófej, Kombi szívóka, Résszívó fej, Low Reach adapter, Dokkoló állomás, Csőre pattintható fejtároló, Hálózati töltő
Tartozékok
240 W
Szívóteljesítmény

A Dyson V15™ Detect Absolute 2022 a legnagyobb szívóteljesítményű intelligens, vezeték nélküli porszívó. Felfedi a láthatatlan port és a bemeneti nyílásnál található piezo szenzor folyamatosan méri és számolja a porszemcséket. Teljesítménycsökkenés nélküli szívóerőt biztosít, akár 60 percen át.

Részletes ismertető

A fénysugár megmutatja a részecskéket, amik általában nem láthatóak

A pontos szögbe állított fénysugár láthatóvá teszi azt a port, amely szabad szemmel láthatatlan a kemény padlón - így biztosan semmi nem marad ki a takarításból.

Méri a mikroszkopikus porszemcséket

A piezo szenzor folyamatosan monitorozza a porszemcsék méretét - és szükség esetén automatikusan növeli a szívóerőt.

A mélytisztítás tudományos bizonyítéka

Az LCD kijelző megmutatja mit szívott fel a porszívó, ezzel valós idejű tudományos bizonyítékot ad a mélytisztítás hatékonyságáról.

Dyson Hyperdymium™ motor

Az erőteljes és könnyű digitális motor percenként 125 ezer fordulattal működik, hogy a mikroszkopikus port és a nagyobb darabokat is fel tudja szívni.

Root Cyclone™ technológia

A 14 feltekert ciklon akár 100 000 g-nyi erőt képes létrehozni, így távolítva el a port a légáramból - ezáltal nincs szívóerő veszteség sem.

Nagy energiasűrűségű akkumulátor

Minden egyes bepattintható akkumulátor akár 60 percnyi folyamatos, szívóerő veszteség nélküli takarítást biztosít, itt, ott, és a lakása minden részében.

Többszintű szűrés

A Dyson teljesen zárt szűrőrendszere magába zárja az akár 0.3 mikron nagyságú mikroszkopikus részecskék és allergének 99.97%-át - és tisztább levegőt bocsát ki.

Szénszálas sörték

A fekete anti-sztatikus szénszálas sörték eltávolítják a finomport a keménypadlóról.

Digital Motorbar™ tisztítófej anti-tangle technológiával

Erőteljesen szívja fel a port és a hajat a padlóról. A csomósodást megelőző, de-tangling fogak automatikusan megtisztítják a hengerkefét a hajtól.

Automatikusan mélytisztítja a szőnyegeket

Auto üzemmódban a Digital Motorbar™ tisztítófejben található Dyson DLS™ technológia, másodpercenként 360-szor monitorozza a hengerkefék ellenállását, ezáltal intelligensen állítja a szívóerőt a különböző padlótípusok között.

Erőteljes tisztítás, mindenhol

A Dyson vezeték nélküli technológia sokoldalúsága az egész lakásban könnyebbé teszi a takarítást.

Az új Hair screw motorizált fej. Felszívja a hosszú hajszálakat és a kisállatszőrt.

A hajszálak felcsavarodását megelőző tölcsér alakú hengerkefe a portartályba görgeti a hajat. Motorizált tisztítás a kisebb területekhez.

Világító tisztítófej

A 25 cm széles tisztítófej a puha szőtt nejlonnal és antisztatikus szénszálakkal, eltávolítja a finomport a kemény padlókról és a szűk helyekről. Az alacsony kialakításának köszönhetően a bútorok alatti rész is alaposan takarítható.

Három különböző üzemmód

Az Auto üzemmód intelligensen alkalmazkodik, és optimalizálja a szívóerőt és az üzemidőt. Az Eco üzemmód hosszabb üzemidőt biztosít a nagyobb takarításokhoz, míg a Boost üzemmód a gyors és intenzív takarítási műveletekhez lett tervezve.

LCD kijelző

Valós idejű jelentéseket készít a teljesítményről, beleértve a másodperc alapú üzemidő kijelzést - karbantartási figyelmeztetéseket, üzemmódokat és akkumulátor élettartamot.

Könnyű karbantartás

A szűrő és a Fluffy™ hengerkefe mosható, a portartály és az eszközök pedig áttörölhetőek, így eltávolítható a porszívózáskor felgyűlt por, és kiegyensúlyozottabb működésre lesz képes a Dyson porszívója.

Bepattintható akkumulátor

Távolítsa el és cserélje ki egyetlen gombnyomással, hogy meghosszabbítsa az üzemidőt (tartalék akkumulátor külön vásárolható). 

Betöltés
Betöltés