Electrolux
Electrolux ES62CB25UG Vezeték nélküli álló porszívó
  • Cikkszám: 276853
Electrolux

Electrolux ES62CB25UG Vezeték nélküli álló porszívó

  • Cikkszám: 276853
109 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
10 990 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
40 perc
Akkumulátor feszültség
25,2 V
Szín
Szürke
Magasság
1 094 mm
Mélység
153 mm
Szélesség
251 mm

A 600-as vezeték nélküli porszívó nagyobb szívóerőt és új motoros kefét biztosít, amely kevesebb zajt kelt a porszívózás során. Hogy a padló tiszta legyen és a füle pihenjen.

Részletes ismertető

Tisztítsa meg a különböző felületeket a többfelületű tisztítókefével

Nem kell változtatni. Tisztítsa meg a különböző felületeket egyetlen erős kefével. Az erőteljes többfelületű kefe lehetővé teszi, hogy a szőnyegtől a kemény padlóig kefecsere nélkül váltson. A könnyed porszívózásért.

Legyen tiszta, de ne legyen zajos

Az eddigi legcsendesebb porszívónk. Ez a rúdporszívó erőteljes tisztítást biztosít, de a motorja úgy lett kialakítva, hogy kevesebb zajt kelt takarítás közben, a teljesítmény csökkenése nélkül.

Nincs szükség emelésre

Belefáradt a nehéz porszívó felemelésébe? Nos, a Roll-in Roll-out töltőállványnak köszönhetően többé nem kell felemelnie a porszívót, hogy hozzáférjen. Könnyű kezdés, könnyű befejezés.

A porszívó akár 40 percig is működik

Ennek a vezeték nélküli porszívónak a fejlett akkumulátora lehetővé teszi, hogy akár 40 percig is takaríthasson teljesen feltöltött akkumulátorral.

A por akár 99,9%-át felszívja az egészségesebb otthonért

Vigyázzon a levegőre. Megoldásorientált porszívónk többrétegű szűrőrendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a porrészecskék akár 99,9%-a ne kerülhessen a levegőbe a készülékből. Segít megőrizni egy egészségesebb otthont.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés