Eta
Eta Fortis 7224 90000 Álló porszívó
  • Cikkszám: 272498
Eta

Eta Fortis 7224 90000 Álló porszívó

  • Cikkszám: 272498

139 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
45 perc
Porkapacitás
450 ml
Nedves tisztítás
Igen
Tartozékok
Mikroszálas forgó kefe; Spirális forgó kefe ; Tisztító kefe; Adapter 100-240 V (AC) / 30 V (DC); Falitartó
Akkumulátor feszültség
25,2 V
Porszívószűrő típus
HEPA
Szín
Kék
Szívás szabályozás
Igen
Álló porszívó
Porszívó típus
45 perc
Maximális működési idő (használattól függően)
450 ml
Porkapacitás
Igen
Nedves tisztítás
Mikroszálas forgó kefe; Spirális forgó kefe ; Tisztító kefe; Adapter 100-240 V (AC) / 30 V (DC); Falitartó
Tartozékok
25,2 V
Akkumulátor feszültség

Az Eta Fortis egy könnyen használható, nagy erejű álló porszívó, mely segítségével könnyedén megszabadulhat a makacs szennyeződésektől, de még a baktériumoktól is keménypadlóján. Szívóteljesítménye szabályozható, így mindig az alkalomhoz legmegfelelőbbet tudja választani, és energiát is takaríthat meg. Öntisztító funkciója segíti a készülék karbantartását.

Az Eta Fortis tökéletesen gondoskodik minden típusú kemény padlóról - legyen az csempe, vinyl padló vagy valódi fa parketta. Egy lépésben felporszívózhatja, feltörölheti és megszáríthatja a padlót. Eközben pedig hatékonyan fertőtleníti a felületet UV fénnyel, és elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, így higiénikusan, tisztán tarthatja otthonát.

Kényelmes tisztítás kábelek nélkül

Az Eta Fortis porszívóval kényelmesen takaríthat anélkül, hogy felesleges kábeleket húzna és vödröt cipelne. Porszívózza fel és törölje le a padlót egy mozdulattal. A

A porszívó egyszerűen gondoskodik a kiömlött folyadékokról, a forgó kefe pedig eltávolítja a szennyeződéseket is. Ezenkívül a hatékony vízszűrés megakadályozza, hogy a por és a szennyeződés visszaáramoljon a levegőbe.

Eta Fortis

A tisztítást egy forgó mikroszálas kefe segíti elő, amelyet kíméletesebb tisztításra használhat, és finomabb padlókhoz is alkalmas. A durva vagy száraz szennyeződések eltávolításához használja a spirál forgókefét, amelyet a csomagolás tartalmaz.

Az Eta Fortis porszívó szívóteljesítményét az erőteljes 25,2 V-os Li-Ion akkumulátor biztosítja, és használattól függően akár 45 perces élettartammal büszkélkedhet. Az egész háztartást kitisztíthatja anélkül, hogy aggódnia kellene a porszívó lemerülésén. A porszívó későbbi feltöltése 4-6 órát vesz igénybe.

Szabályozható teljesítmény

A szívóerőt egy gombon keresztül szabályozhatja. Az alacsonyabb ECO teljesítményt használhatja a klasszikus takarítás során, ahol a hosszabb élettartamot részesíti előnyben energiamegtakarítással. Az alaposabb tisztítási kihívásokhoz váltson MAX fokozatra, és bánjon el a legmakacsabb szennyeződésekkel.

A letisztult LED kijelzőn nyomon követheti az összes funkciót, az üzemidőt és az akkumulátor állapotát.

Eta Fortis

Egyszerű kezelés és könnyű karbantartás

Az ETA Fortis porszívó alacsony súlyponttal rendelkezik az igazán könnyű kezelés érdekében, és a praktikus forgócsuklónak köszönhetően könnyen kezelhető. A takarítás során biztonságosan leállíthatja a szoba közepén is. Ha készen van a takarítással, helyezze a porszívót a töltőbázisra, ahol a porszívó mellett a kiegészítőket is tárolhatja.

Az SELF-CLEAN öntisztító rendszer egy gombnyomással alaposan megtisztítja a porszívó belsejét, Ön pedig egyszerűen öblítse le a tartályokat vízben, és készen is áll a porszívó a következő takarításra.

Erre a termékre az Eta 5 év hosszabbított garanciát biztosít a motorra, melyhez ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés