Hoover
Hoover HF322YHM 2in1 Hydro porszívó és felmosó
  • Cikkszám: 270762
Hoover

Hoover HF322YHM 2in1 Hydro porszívó és felmosó

  • Cikkszám: 270762
94 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
949 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
40 perc
Porkapacitás
700 ml
Nedves tisztítás
Igen
Akkumulátor feszültség
22 V
Porszívószűrő típus
Textil
Magasság
1 150 mm
Mélység
240 mm
Szélesség
252 mm
Szívás szabályozás
Igen
Teljesítmény
280 W
Álló porszívó
Porszívó típus
40 perc
Maximális működési idő (használattól függően)
700 ml
Porkapacitás
Igen
Nedves tisztítás
22 V
Akkumulátor feszültség
Textil
Porszívószűrő típus

A H-FREE 300 HYDRO a H-Lab 2in1 Hydro szívófejének köszönhetően egyszerre porszívózhat és felmoshat. Közvetlen impulzusmotorral rendelkezik, amely minden típusú padlóról hatékonyan szívja fel a port és a törmeléket. A dupla LED Dust Locator rendszer lehetővé teszi a rejtett por észlelését, megkönnyítve és pontosabbá téve a tisztítási teljesítményt.

Részletes ismertető

Tiszta levegő

A ciklonos porelválasztó rendszer és az előmotor szűrő által végzett további szűrés lehetővé teszi, hogy még a legfinomabb porszemcsék is elkülönüljenek, és a portartályban landoljanak, így nem kerülnek vissza otthona levegőbe.

Egyszerűen manőverezhető és mozgékony

A H-Lab 2in1 Hydro szívófej agilitásának köszönhetően 90º és 180º között válthat, és egy csuklómozdulattal elérheti a legnagyobb kihívást jelentő sarkokat is.

Vezeték nélküli takarítás

A H-FREE 300 HYDRO lítium akkumulátora akár 40 perces üzemidőt garantál Auto üzemmódban, nem motorizált tartozékokkal, és 25 percet Normál üzemmódban, motorizált szívófej használatakor.

Park&go

Fel kell vennie a telefont porszívózás közben? Nem gond! A H-FREE 300 HYDRO szükség esetén ideiglenesen* függőleges helyzetben leparkolható, hogy kényelmesen intézhesse a gyors feladatokat.

*Amikor a porszívó használatban van és felügyelet alatt áll, ideiglenesen leállíthatja az függőleges helyzetben, keménypadlón. Ha azonban a készüléket felügyelet nélkül hagyja, akkor azt a fali konzolon kell tárolni.

Poreltávolítás és padló feletti felületek tisztítása

A dupla LED Dust Locator rendszer maximális láthatóságot biztosít, lehetővé téve a rejtett por észlelését nem csak a padlón, hanem a könyvespolcokon és a párnák mögött is. Az elülső LED-lámpák és az automatikus LED-lámpák a padló feletti felületek tisztításakor automatikusan bekapcsolnak.

2 az 1-ben - porszívózás és felmosás egy lépésben

A H-FREE 300 HYDRO a H-Lab 2 az 1-ben hydro szívófejjel rendelkezik. Az egyedülálló Hybrid Care Rollernek köszönhetően kiválóan felszívja a port és a törmeléket a kemény padlókról és szőnyegekről, és lehetővé teszi a porszívózást és a felmosást egy lépésben.

Hybrid care

A H-Lab 2in1 Hydro szívófej egyedülálló Hybrid Care forgókefével van felszerelve, amely egyesíti a lágyabb sörtéket a gyengéd keménypadló tisztításhoz és az erősebb sörtéket a szőnyegek tisztításához, hogy hatékonyan eltávolítsa a port és piszkot minden típusú padlófelületről.

Bárhol tölthető

A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a H-FREE 300 készülék akkumulátorát az áramforráshoz. Alternatív megoldásként vegye ki az akkumulátort, és csatlakoztassa bármelyik hálózati aljzathoz a kényelmes töltés érdekében. A LED-jelzővel ellátott akkumulátor mutatja, mikor van ideje újratölteni, és mikor áll készen újra a használatra.

Gyors töltés

Töltse fel teljesen a H-FREE 300 készüléket mindössze 2,5 óra alatt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a töltőt az akkumulátorhoz. Alternatív megoldásként eltávolíthatja az akkumulátort, és bármilyen konnektorhoz csatlakoztathatja a kényelmes töltés érdekében. Az akkumulátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja, hogy mikor van ideje feltölteni azt, vagy mikor áll készen a használatra.

Hatékony teljesítmény a direkt impulzusmotorral

A direkt impulzusú motort úgy fejlesztettük ki, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson, és amely 80 000 fordulat / perc sebességgel forog miközben 65 AW szívóteljesítményt biztosít, garantálva a hatékony por és törmelék felszívódását minden padlófelületen.

Érintőszabályozás

Kényelmes érintőgombbal állíthatja be a szívóerőt, mindezt egyetlen érintéssel a tisztítási igényeknek megfelelően.

360° hydro roller

A H-Lab 2in1 Hydro szívófej a 360° HYDRO ROLLER-el van felszerelve. Polimer szálakkal büszkélkedhet, amely ideális a kemény padlók felmosásához. Csak töltse fel a víztartályt vízzel és mosószerrel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés