Hoover
Hoover HF910P 011 Akkus kézi porszívó
  • Cikkszám: 279453
Hoover

Hoover HF910P 011 Akkus kézi porszívó

  • Cikkszám: 279453
129 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 299 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
30 perc
Akkumulátor feszültség
21,6 V
Porszívószűrő típus
Habszűrő
Szívás szabályozás
Igen
Teljesítmény
350 W

HF9 ANTI-TWIST™ TECHNOLÓGIÁVAL

A Hoover HF9 vezeték nélküli porszívót úgy tervezték, hogy hosszan tartó, optimalizált teljesítményt nyújtson az egész otthon tisztításához: 30 perc üzemidő egyetlen akkumulátorral keménypadló és szőnyeg üzemmódban a motorizált szívófejjel - akár 100 négyzetméteres tér tökéletes tisztításához. A szívófej forgókeféje az új ANTI-TWIST™ technológiával rendelkezik, amely radikálisan csökkenti a haj- és szőrszál feltekeredést, így a karbantartás roppant egyszerű és a problémamentes.

Részletes ismertető

hoover_5

 

EGYSZERŰ KIOLDÁS

Nem kell többé hajolgatni! A szívófej egyszerűen, egy pedál lenyomásával eltávolítható, így a magasan fekvő felületek is gyorsan megtisztíthatók a szívócső segítségével.


KIEGÉSZÍTŐK

A HF9 tartozéka a 2 az 1-ben portalanító és kárpittisztító, amely ideális a kemény felületek és kárpitozott bútorok tisztítására, valamint a réstisztító a nehezen elérhető vagy szűk helyekhez.


PARK&GO

Fel kell venned a telefont porszívózás közben? Nem gond! A HF9 átmenetileg függőleges helyzetben parkolható kemény padlón. Ha azonban a porszívót felügyelet nélkül hagynád, akkor azt a fali konzolon kell tárolni.


OPTIMALIZÁLT TELJESÍTMÉNY ÉS ÜZEMIDŐ

A hatékony energia-kihasználásnak és az erőteljes szénkefe nélküli motorjának köszönhetően tökéletes egyensúlyt teremt a súly és a kiemelkedő szívóerő között, valamint 30 perces üzemidőt biztosít keménypadló és szőnyeg üzemmódban, a fő motorizált szívófejjel - akár egy 100 négyzetméteres tér tisztításáho - a szívóerő csökkenése nélkül (az EN 60312-1 szabvány 5.7. és 5.9. pontja szerint)


GYORS TÖLTÉS

Töltse fel teljesen mindössze 3,5 óra alatt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a töltőt az akkumulátorhoz. Alternatív megoldásként eltávolíthatja az akkumulátort, és bármilyen konnektorhoz csatlakoztathatja a kényelmes töltés érdekében. Az erős 4000mAh akkumulátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja a töltés százalékot.


EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

A Hoover HF9 akkus porszívó prémium LED kijelzővel és intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, hogy minden, amire szüksége van, kéznél legyen: a szívóerő- és mód beállítások és az üzemidő a kijelzőn elérhető. Könnyedén szabályozhatja a forgókefe sebességét, csak válasszon a beállítások közül: keménypadló, szőnyeg üzemmód, vagy extra teljesítményért kapcsoljon át turbó üzemmódba.


ANTI-TWIST™ TECHNOLÓGIA

A HF9 exkluzív ANTI-TWIST™ technológiával rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a haj- és szőrszálak és a háziállatok szőrszálai a kefe körül gabalyodjanak és tekeredjenek a porszívózás során. Ha mégis hozzá kell férnie a fogókeféhez, bármikor egyszerűen megteheti - a szívófej fedele egyszerűen nyílik, mint egy ablak, így a karbantartás gyors és egyszerű.


HON APPLIKÁCIÓ

A hOn App segítségével regisztrálhatod porszívódat, és olyan extra tartalmakat érhetsz el, mint például a gyors útmutató, a karbantartási és információs figyelmeztetések, a hibaelhárítás és a tippek. A regisztrációt a vásárlást követő 30 napon belül kell elvégezni.


ELÜLSŐ VILÁGÍTÁS

A pornak és a szennyeződésnek nincs esélye a HF9 ellen. A szívófejen található 2 LED lámpa biztosítják a maximális láthatóságot, lehetővé téve a megbújó por észlelését, például az ágy vagy a kanapék alatt. A szívófejen található ütköző egyúttal védi a bútorokat a karcolástól.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés