Tefal
Tefal TY9879 X-force 11.60 Animal kézi porszívó
  • Cikkszám: 275414
Tefal

Tefal TY9879 X-force 11.60 Animal kézi porszívó

  • Cikkszám: 275414
65 000 Ft / db
91 000 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
650 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
45 perc
Porkapacitás
900 ml
Súly
3 000 g
Akkumulátor feszültség
25,2 V
Szín
Piros
Szívás szabályozás
Igen

HOSSZABB üzemidő a kivehető akkumulátorral

A kivehető akkumulátor a 7 cellának és 25,2V feszültségnek köszönhetően erős és állandó szívóteljesítményt és 45 üzemidőt biztosít. Kiválóan alkalmas az otthona kitakarításához, miközben feltöltésre nincs szükség. Amennyiben nagyobb teljesítményre van szüksége a készülék üzemelési idejét akár 1 óra 30 perccel is meghosszabbíthatja egy csere akkumulátor vásárlásával*

 *Külön beszerezhető

Részletes ismertető

Tefal XForce Flex 11.60 vezeték nélküli, 2az1-ben rúdporszívó egyesíti a nagy teljesítményt és kategóriájának legjobb tulajdonságait. Nagy teljesítmény a Tefal legújabb technológiáinak köszönhetően: új, DigitalForce digitális motor, akár 130 air watt szívóteljesítménnyel, a nagy kapacitású, behelyezhető 25,2 V-os akkumulátorral, amelyek legalább 45 perc mozgási szabadságot biztosítanak Önnek a takarításnál. A takarítás a Tefal Xforce Flex vezeték nélküli porszívó high-tech innovációi egyedi kombinációinak köszönhetően még soha nem volt könnyebb. A modell tulajdonságai: flexibilis, Tefal Flex porszívórúd az alacsony bútorok alatti könnyebb mozgás érdekében, ellenőrzést biztosító kijelző, Stop&Go - parkolóhelyzet az egyszerű tárolásért, erős LED világítás, takarító szett a házi kedvencek tulajdonosai számára és még sok egyéb funkció. A feltörlőfej csatlakoztatásának a lehetősége új szintre emeli a már egyébként is széles felhasználási lehetőségeket. Technológia a hatékony és gyors takarításhoz!

DigitalForce motor a hatékony tisztítás érdekében

Mélytisztítás az új, DigitalForce motorral: A készülék az aerodinamikus szívólapátoknak köszönhetően képes a szívóerő optimalizálására, és automatikusan szabályozza a lapátok sebességét. Ez a technológia 130 airwatt maximális teljesítményt nyújt.

Stop&Go helyzet

A kefe és a csövek önállóan megállnak Egy kiváló funkció, amikor rövid szünetet tart a porszívózásban! Fejezze be a padló porszívózást és kezdje a felületek porszívózását!

Készlet a háziállat tulajdonosok számára: A tartozékok széles választéka

Electro mini kefe a mélyen beágyazódott hajszálak és szennyeződések eltávolításához, réstisztító szívófej a nehezen hozzáférhető helyekhez, tisztító kefe a bútorszövetek tökéletes megtisztításához, töltőállomás egyszerű csatlakozással, amely egyúttal a készülék tárolására is szolgál és két integrált finom szálú kefe minden felület tisztításához, bármikor, amikor szükség van rá.

Tiszta levegő kibocsátás

Az XForce Flex 11.60 porszívórúd a 99,9 %-os szűrést biztosító technológiának köszönhetően maximális higiéniát és szűrést biztosít. A szennyeződések legkisebb részecskéit is kiszűri és csak a tiszta levegőt bocsátja ki.

Deep Power Led Vision

Az egyedülálló Deep Power Led Vision szívófejnek köszönhetően bármilyen felületen takaríthat, a kemény padlóktól kezdve a szőnyegeken át egészen a futószőnyegekig, ugyanakkor a nagy helyiségek porszívózására is alkalmas. Segítségével olyan nagyobb méretű, az asztalról lehullott élelmiszerdarabok is felporszívózhatók, mint a kukoricapehely vagy a mogyoró. Szívófej, amely a szerkezetének köszönhetően akár 180°-ban is elfordítható, segít abban, hogy a takarításnál játszva elérjen minden helyet!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés