Tesla
Tesla PowerStar GT400 Rúdporszívó és gőzmop
  • Cikkszám: 273089
Tesla

Tesla PowerStar GT400 Rúdporszívó és gőzmop

  • Cikkszám: 273089

74 989 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Porzsák nélküli
Súly
5 300 g
Nedves tisztítás
Igen
Tartozékok
Mikroszálas felmosó szövet, 2 db használati utasítás
Porszívószűrő típus
HEPA
Szín
Fehér
Magasság
117 mm
Mélység
28 mm
Szélesség
26 mm
Szívás szabályozás
Igen
Teljesítmény
1 600 W
Porzsák nélküli
Porszívó típus
5 300 g
Súly
Igen
Nedves tisztítás
Mikroszálas felmosó szövet, 2 db használati utasítás
Tartozékok
HEPA
Porszívószűrő típus
Fehér
Szín

A Tesla PowerStar GT400 egy rendkívül praktikus készülék: egyben porszívó és gőzmop. A forró gőz felhasználásával vegyszermentesen lehet ugyanolyan hatékonysággal fertőtleníteni és felmosni a felületeket, így környezetbarát lehet a tisztítás. Használata egyszerű a fogantyúján található gombok segítségével. Használható különböző felületekhez a keménypadlóktól egészen szőnyegekig.

Mély és környezetbarát tisztítás

A TESLA PowerStar GT400 egyszerre egy gőzmop és porszívó, ami a tisztítás forradalmian új módja. A porszívózás és a forró gőz egyszerre történő kombinációja garantálja a mély és alapos tisztítást. Ugyanakkor még időt és pénzt is takarít meg, mert nem kell többé tisztító- vagy egyéb mosószereket beszerezni és használni. A forró tiszta vízgőz önmagában képes kezelni a szennyeződéseket. A takarítás környezetbaráttá válik, így a háztartás vegyszermentes maradhat.

Padlók és szőnyegek segítője

Ha a reggeli után gyorsan el kell tüntetni a morzsákat, csak használd a porszívó üzemmódot. Az alaposabb tisztítás érdekében pedig egyszerűen válts a porszívózás és a gőzmop között, vagy használd mindkét módot egyszerre.

A Tesla PoweStar GT400 olyan változatos felületeken használható, mint csempe, fa, hajópadló és linóleum. Továbbá szőnyegek tisztításával is könnyen boldogul. .

A vírusok és baktériumok 99% -át megszűri

Kisgyerek vagy háziállat is él a lakásban? Akkor biztosan értékelni fogod, hogy forró gőz elpusztíthatja az összes vírus és baktérium 99% -át. A gomb megnyomásával a gőzmop 25 másodpercen belül felmelegszik a kívánt hőmérsékletre. A fogantyún található Steam Ready jelző jelzi, hogy mikor kezdheted el a tisztítást, az eredmény pedig egy tiszta és fertőtlenített padló lesz. Továbbá a PowerStar megbirkózik a zsírokkal és a száraz foltokkal is.

Könnyű kezelés

A Tesla PowerStar GT400 rúdporszívó kezelése roppant egyszerű, még egy gyerek számára is. A készülék fogantyúján található az érintőképernyős kezelőpanel. A gőz üzemmód erősségét a Min és Max gombokkal szabályozhatod a szennyeződés intenzitása szerint.

Egyszerű karbantartás

A csomag két hatékony és nedvszívó mikroszálas felmosót tartalmaz. Használat után csak vedd le a felmosót és mosd el szappanos vízben. A PowerStar GT400 a felszívott szennyeződést és port egy tartályban gyűjti, ami gyorsan üríthető. A víztartály kivehető, a beépített vízszűrő kezeli az ásványi anyagokat és a vízszennyeződéseket.

További specifikációk:

  • Hálózati kábel hossza: 8 méter
  • Zaj: 80 db
  • Víztartály térfogata: 450 ml

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés