XIAOMI
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G11 Kézi porszívó (BHR5512EU)
  • Cikkszám: 273188
XIAOMI

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G11 Kézi porszívó (BHR5512EU)

  • Cikkszám: 273188

182 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
65 perc
Porkapacitás
300 ml
Súly
4 150 g
Tartozékok
Mini elektromos kefe; Résfúvóka; 2 az 1-ben porszívókefe; Fő szőnyegkefe; Hosszabbító rúd; Porgyűjtő tartály
Akkumulátor feszültség
22,2 V
Porszívószűrő típus
HEPA
Szín
Fehér

A Xiaomi Vacuum Cleaner G11 egy nagy teljesítményű kézi porszívó, egyszerű működéssel és karbantartással, és nagy szívóteljesítménnyel, így a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja. Egyszerűen kezelhető a HD TFT kijelzőjén keresztül. 12 ciklonos porelválasztó rendszere van, 5 rétegű szűréssel. Hosszú akkumulátor üzemideje által 60 perc használat is elérhető.

A Xiaomi G11 egy kézi porszívó, nagy teljesítménnyel.  

Változó teljesítmény

Intelligens padlókefével lett felszerelve, ami nagy nyomatékot biztosít és automatikusan a porszívózott felülethez igazítja a teljesítményt. Több energiát használ szőnyegeken és kevesebbet keménypadlókon. Ez jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és kiküszöböli a szükségtelen nagy teljesítmény használatát ott, ahol nincs rá szükség. A 120 000 fordulat/percet is elérő motor még a legmakacsabb szennyeződésektől és portól is megszabadítja a házat.

Porszívó és felmosórongy egyben

A 230 ml-es tartállyal rendelkező, mágnesesen rögzíthető felmosórongy lehetővé teszi, hogy egyszerre porszívózzon és felmosson. Még a vízáramlási sebességet is beállíthatja, például különböző felületekhez. A 2-az-1-ben porszívó és felmosó mágneses víztartálya megkönnyíti a tisztítást.

Nagytakarításhoz is

Továbbá, extra hosszú akkumulátor-üzemideje van. Akár 60 perc használat egy feltöltéssel, így nagy területet is felporszívózhat egyszerre. A 3000mAh kapacitású akkumulátor cserélhető is, így ha folyamatos munkára van szüksége, további akkumulátorokat vásárolhat.

12-ciklonos porleválasztó rendszerrel rendelkezik, ami 5 rétegű HEPA szűrést biztosít, ez által a porszemcsék 99,97%-át már 0,3um-os méretben is felfogja.

Egyszerű kezelés

A HD TFT színes kijelzőnek köszönhetően könnyen látható az aktuális akkumulátor töltöttségi szint és a kiválasztott porszívózási mód. A kijelző alatt található reteszelő gomb lehetővé teszi egy olyan üzemmód aktiválását, amelyben nem kell porszívózás közben a porszívó gombját nyomva tartania. Az elektronikus zár beállítása a későbbi használathoz is eltárolódik.

Xiaomi G11

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés