Eta
Eta Lento Kézi habverő (3051 90000 )
  • Cikkszám: 272459
Eta

Eta Lento Kézi habverő (3051 90000 )

  • Cikkszám: 272459

17 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
550 W
Sebességfokozatok száma
4 db
Tartozékok
2 Dagasztókar, 2 habverő lapát, Keverő lapát, Késélező
Dagasztó feltét
Igen
Habverő feltét
Igen
Szín
Fekete

A népszerű ETA Lento kézi habverő, fekete színével a titokzatos elegancia szerepét ölti magára. Azonban a praktikus funkcióinak köszönhetően nem fog leszerepelni a konyhában.

Könnyű és csendes, mégis lenyűgöző teljesítményt nyújt. Ez a kiváló minőségű DC motornak köszönhető, 550 W-os bemeneti teljesítménnyel és négyfokozatú fordulatszám-szabályozással az optimális fordulatszám kényelmes beállításához. Az „M” funkcióval könnyen és gyorsan elérheti a maximális sebességet.

A tartozékok széles választékának köszönhetően dagaszt, habot ver, kever és még kést is élez.

Micsoda? Késélezés kézi habverővel?

Igen, jól olvasta – most egyszerűen csatlakoztathatja a mellékelt, praktikus késélezőt az ETA Lento habverő testéhez. A kerámia anyag nagy hatékonyságot és finom köszörülési eredményeket biztosít a rozsdamentes acél késekhez. Használja bátran a drágább, edzett acélból készült késeken is.

A csiszolókorong csendesen és nem kívánt rezgések nélkül működik. Ezenkívül a működése nagyon egyszerű – játszi könnyedséggel vet véget a tompa kések uralmának. A kialakításának köszönhetően a kést automatikusan a megfelelő szögben fogja behelyezni.

Habkönnyű

A Lento kézi habverővel élvezetes a közös munka. A fogantyú ergonomikus formája és az egész készülék nagyon kis súlya kellemesebbé teszi a használatot. Erősségéhez képest meglepően halk a működése.

A késélezőn kívül két dagasztóhoroggal, két habverővel és két innovatív kialakítású, hosszú habverővel van felszerelve. Ez biztosítja az alapanyagok tökéletes feldolgozását anélkül, hogy károsítaná az edény felületét.

A tartozékok cseréje ugyanolyan egyszerű, mint a készülék használata – egyetlen gombnyomással, könnyedén kioldhatja őket. A biztonságos működést a túlmelegedés elleni biztosíték biztosítja.

Tartozékok

  • 2 Dagasztókar (200 mm hosszú)
  • 2 hosszú habverő lapát innovatív konstrukcióval a hozzávalók tökéletes feldolgozását, csendes működést biztosít és az edény felületét nem károsítja
  • Keverő lapát
  • Késélező

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés