Miért olyan különleges támogatás az adó 1% felajánlás?

- Úgy tudsz támogatni egy jó ügyet, hogy Neked nem kerül semmibe.

- Mindössze két percet vesz igénybe a felajánlás.

- Egyszerű, hiszen már online is felajánlhatod 1%-odat.

A felajánláshoz nem kell mást tenned, mint:

1. Lépj be ügyfélkapuddal az alábbi oldalon: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/

2. Írd be a KIKAPCS. adószámát a civil kedvezményezett adószámánál: 19091725-1-43

3. Mentsd el, majd nyomj a beküldés gombra és kész is vagy!

A fenti 3 lépéssel 2 perc alatt tudsz segíteni a KIKAPCS.-nak, vagy bármelyik hazai civil szervezetnek. Sok kicsi sokra megy, a KIKAPCS. alapítványnak pedig a te 1%-od is rengeteget számít!

Miért érdemes támogatnod a KIKAPCS. munkáját? Emlékszel gyermekkorodból azokra a pillanatokra, amikor családoddal önfeledten kirándultok a Balaton parton? Képzeld el, hogy ez 10-ből 8 sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családnak még sosem adatott meg. Te is találkoztál már ilyen gyermekekkel. A diszlexiától kezdve az autizmuson át a Down-szindrómáig számos diagnózis tartozik ide. Az előbb említett problémán kívül, ezek a családok sokszor néznek szembe kirekesztettséggel, magánnyal és a támogató közeg hiányával.

Pont ezért a KIKAPCS. Alapítvány azt tűzte ki célul, hogy a sajátos nevelési igényű gyermeket nevelő családokat segítse. Jelenleg 164 családnak tudnak kedvezményes kikapcsolódást nyújtani országszerte, de több mint 99 ezer sajátos nevelési igényű gyermek él Magyarországon ezért még nagyon sok munkájuk van hátra.

A Te támogatásoddal 2024-ben bővíteni tudják közösségüket, és szebbé tehetik az SNI gyermekek mindennapjait.
A KIKAPCS. alapítvány honlapja: https://www.kikapcs.eu/