- Ez a különleges szilikonzsír használható tömítőanyagként és kenőanyagként a konyhákban, háztartásokban, fürdőszobákban és műhelyekben
- Teljesen automata kávégépekben, tejes tartályokban, csatlakozókban stb.
- Átlátszó szilikonzsír, alkalmazható konyhai készülékek kenésére és zsírozására is, mint univerzális vágók, keverők, élelmiszer-feldolgozók stb.
- Alkalmas hideg- és melegvíz szelepekhez, fűtési rendszerekhez vagy élelmiszeriparhoz
- Nagy hatékonyság, mivel kiválóan ragad minden anyaghoz
- Neutrális viselkedés a műanyagok és az elasztomerek felé
- Tartós anyagból készül, nem szárad ki, nem folyik
- Ellenáll a hideg és forró víznek, acetonnak, etanolnak, etilénglikolnak, glicerinnek és metanolnak
- Toxikológiailag ártalmatlan
- Nem befolyásolja az ízt vagy a szagot
- Élelmiszerbiztonság a DVGW a DIN EN 377 szerint
- -40 ° C és + 200 ° C közötti hőmérséklet-tartományban használható
- Megjegyzés a fogyasztók számára:
- Óvatosan tisztítsa meg a kenési pontot
- A zsírt vékonyan és esetlegesen alkalmazza
- Ne alkalmazzon túl sok szilikonzsírt
- Mindig tartsa be a gépgyártó által megadott információkat.
- Szilikon alapú műanyagok, pl. Szilikon gumi, részlegesen feloldható szilikonzsírral.
- Kinyitás után használja fel 36 hónapon belül, és tárolja 0 ° C és + 40 ° C között
- Tartalom: 20 g
Xavax OKS 1110 Szilikon zsír, 20 ml
Xavax OKS 1110 Szilikon zsír, 20 ml
Házhozszállítással
Nem elérhető
Áruházi készletinformáció
Nem elérhető
Csomagponton átvehető
Nem elérhető
- Cikkszám: 233274
MD edények Szükséged lehet rá
Xavax OKS 1110 Szilikon zsír, 20 ml Alaptulajdonságok
Ez a különleges szilikonzsír használható tömítőanyagként és kenőanyagként a konyhákban, háztartásokban, fürdőszobákban és műhelyekben
Teljesen automata kávégépekben, tejes tartályokban, csatlakozókban stb.
Átlátszó szilikonzsír, alkalmazható konyhai készülékek kenésére és zsírozására is, mint univerzális vágók, keverők, élelmiszer-feldolgozók stb.
Alkalmas hideg- és melegvíz szelepekhez, fűtési rendszerekhez vagy élelmiszeriparhoz
Tartalom: 20 g











