Hori
Hori SPF-004U Kormány és pedál PS5, PS4, PC
  • Cikkszám: 265908
Hori

Hori SPF-004U Kormány és pedál PS5, PS4, PC

  • Cikkszám: 265908

42 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

A Hori a legmagasabb minőséget, testreszabhatósági lehetőséget és egyedi versenyszimulációt biztosít a verseny kormányán keresztül az autósjátékokban. Az eszköz kompatibilis PlayStation4-gyel, PlayStation5-tel és asztali számítógéppel. A kiemelkedő játékélményt tudhat magáénak a Hori SPF-004U kormánnyal és pedállal.

A nagyméretű kormánykerékkel és pedálokkal teljes lehet a játékélmény bármilyen autósjátékról legyen szó, így a leginkább valósághű versenyszimuláció érhető el. A HORI-nál a biztos győzelemre és kiváló játékélményre törekedtek a kormány és pedálok megtervezése során.  

A 270°-os elforgatást több kimeneti állítható opcióval lehet módosítani. Az eszköz programozható így teljesen a saját igényeire szabhatja a készüléket, mint például az elforgatási szöget menet közben 270°-ról 180°ra tudja váltani. A kormány és pedál tulajdonságainak finomhangolását könnyen és egyszerűen meg lehet tenni, így például a kormány holtjátékát, vagy a pedálérzékenységet is be tudja állítani.  A HORI Device Manager alkalmazás segítségével könnyen az Ön igényeire szabhat minden paramétert.

Biztonságosan rögzítheti a HORI kormányát asztalhoz vagy kormánytartó állványhoz az eszközhöz tartozó acél bilincsrendszer segítségével.

Hivatalos Sony licensszel rendelkező kiegészítő eszköz minden autójátékhoz kompatibilis, amit a PlayStation4-gyel vagy PlayStation5-tel játszani lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés