Mars
Catsan nedvszívó alom macskák számára 10l (151920)
  • Cikkszám: 277605
Mars

Catsan nedvszívó alom macskák számára 10l (151920)

  • Cikkszám: 277605
4 299 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
42 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
10 l

A higiéniával kapcsolatban a macskáknak rendkívül magasak az elvárásaik: akkor a legboldogabbak, ha kényelmes és tiszta az otthonuk. Ezért dolgoztak a CATSAN szakértői 30 éven keresztül egy kiemelkedő minőségű macskaalmon. A CATSAN macskaalmot használva olyan alomtartót kap a macskája, amely mindig tiszta és higiénikus. CATSAN. Elnyeli a szagokat, még mielőtt kialakulhatnának.

Részletes ismertető

Kizárólag a CATSAN Hygiene plus készül a legfinomabb természetes kvarc-homok, a legtisztább mész és magas hatékonyságú ásványi összetételű egyedülálló ásványi granulátumokból. Finom pórusú felszíne különösen gyorsan, szivacsként szívja fel és biztonságosan megtartja a nedvességet. Az egyedülálló természetes ásványi összetétel háromszor hatékonyabban előzi meg a szagok kialakulását mint bármely más hagyományos macskaalom. Porszegény, nem illatosított és nem tartalmaz mesterséges adalékokat.

1) A magas nedvszívó képességű CATSAN Hygiene plus macskaalom egyedülálló ásványi granulátumai garantálják a szagvédelmet. 2) A felületén található milliónyi mikropórusa révén szivacsként felszívja és biztonságosan megtartja a nedvességet. Így az alomtartó láthatóan tiszta és higiénikus marad. 3) A CATSAN Hygiene plus macskaalom természetes kvarchomokból és mészből készül, ami higiénikusan friss megjelenést kölcsönöz a CATSAN Hygiene macskaalomnak. 4) A CATSAN Hygiene plus macskaalom különösen erőteljes szagvédelmet biztosít. Természetes hatóanyagai meggátolják a baktériumok elszaporodását, megelőzve így a kellemetlen szagokat, még mielőtt kialakulnának. 5) A kiscicák első macskatoalettel kapcsolatos élménye egész életükre meghatározó marad. A CATSAN Hygiene plus macskaalommal a kiscicák komfortosan higiénikusnak érzik magukat, így természetükhöz hűen tiszták és jól ápoltak maradhatnak. Végezetül, a CATSAN Hygiene macskaalom porszegény és nem tapad a mancsra.

Ilyen egyszerű az egész: Öntsük a Catsan®-t az alomtálcába kb. 5 cm vastagon. A macska szilárd ürülékét külön távolítsuk el. A Catsan® réteget rendszeresen meg kell újítani. Ha padlófűtéses lakásban él, tegyen a macskaalom és a padló közé szigetelőanyagot (fát vagy polystyrene-t).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés