Baseus
Baseus BiPoW Powerbank, 30000mAh (PPDML-N02)
  • Cikkszám: 274747
Baseus

Baseus BiPoW Powerbank, 30000mAh (PPDML-N02)

  • Cikkszám: 274747
19 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
199 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá és ne aggódjon a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megakadályozza a károkat. A beépített LED-képernyő megkönnyíti a termék üzemeltetését, és a kompakt méret, a könnyű súly és a nemzetközi légiközlekedési szabványoknak való megfelelés lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye.

Részletes ismertető

A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között az FCP-vel, a QC-vel és az AFC-vel. Ezért tökéletes a Huawei, a Xiaomi vagy a Samsung okostelefonok táplálására. Például lehetővé teszi az iPhone 12 gyors feltöltését 20W teljesítménymellett - csak körülbelül 30 percet vesz igénybe az energia 50% -ának helyreállítása! Így készülékei pillanatok alatt készen állnak a használatra. És mi van magával a powerbankkal? Csak 6-7 órát vesz igénybe, hogy teljesen feltöltse 18W-val.

A készülék több kimenettel van felszerelve, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá. A termék 2 18W-os USB kimeneti portot, 1 18W mikro USB bemeneti portot és 18W/20W USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál. Mit jelent ez a gyakorlatban? A powerbank segítségével például táplálhatja a táblagépet és a 2 okostelefont egyszerre - már nem várhatja meg az első eszköz feltöltését, mielőtt csatlakoztatná a következőt! A csúcskategóriás polimer-lítium akkumulátor nem csak a gyors, hanem a biztonságos töltést is garantálja. A Baseus védelmet nyújt többek között a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés és a rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. A termék intelligensen érzékeli a csatlakoztatott eszközöket, és beállítja a töltőáramot, megvédi őket a sérülésektől.

Burkolatát kellemes tapintású textúra különbözteti meg, amely ellenáll a verejtéknek és az ujjlenyomatoknak - könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően kényelmesen használhatja a készüléket nyáron is. A termék könnyen olvasható LED-képernyővel van felszerelve, amely valós időben megjeleníti az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés