Lamax
LAMAX Gyorstöltő Külső Akkumulátor, 10000mAh
  • Cikkszám: 267161
Lamax

LAMAX Gyorstöltő Külső Akkumulátor, 10000mAh

  • Cikkszám: 267161

11 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
119 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
13,5 cm
Egyéb jellemzők
Quick Charge 3.0; Li-polimer akkumulátor,
Szélesség
7 cm
Mélység
1,3 cm
Szín
Asztroszürke
Súly
233 g
Akkumulátor
10 000 mAh
Túltöltés védelem
Igen
Gyorstöltés
Igen
13,5 cm
Magasság
Quick Charge 3.0; Li-polimer akkumulátor,
Egyéb jellemzők
7 cm
Szélesség
1,3 cm
Mélység
Asztroszürke
Szín
233 g
Súly

A LAMAX kompakt kialakítású powerbank 10 000 mAh kapacitással rendelkezik, amely tartalék áramforrásként használható útközben telefonja, táblagépe vagy más elektronikus készülék USB vagy USB-C csatlakozóval történő feltöltéséhez. A fejlett USB Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően a powerbank felismeri a kompatibilis eszközöket, és lehetővé teszi a nagyobb teljesítményű eszközök töltését, ezáltal maximalizálja a töltési hatékonyságot és csökkenti az áramveszteséget, miközben a maximális biztonságot biztosítja. Ezzel az egyedülálló technológiával gyorsan, akár négyszer gyorsabban töltheti fel készülékét, mint a hagyományos töltő használatakor. A QC 3.0 támogatás nélküli eszközök töltése 2,4 Amper maximális töltőárammal történik.

Energia útközben

Ez a 10 000 mAh kapacitású powerbank akár többször is képes teljesen feltölteni mobiltelefonját, MP3 lejátszóját, GPS-navigációját, táblagépét vagy egyéb elektromos készülékét. Függetlenül attól, hogy utazáson, nyaraláson vagy üzleti úton van, a LAMAX külső akkumulátorával egyidejűleg kettő eszközt is feltölthet. Nincs annál rosszabb, mint amikor nem éri el a konnektor, különösen a legkellemetlenebb időpontokban – például a repülőtéren. Könnyű és kompakt formájának köszönhetően kényelmesen elfér a táskájában, így bárhová magával viheti könnyedén a LAMAX powerbankot.

USB-C csatlakozó – még gyorsabb töltési idő a bemenethez és a kimenethez

A Quick Charge 3.0 funkcióval ellátott, modern kétoldalas USB-C csatlakozót, amely bemenetként és kimenetként is szolgál, minden új USB-C eszköz tulajdonosa szeretni fogja. Nem csak a készülék töltési ideje a fontos, hanem maga a powerbank is. Az USB-C csatlakozónak köszönhetően gyorsabban töltheti a powerbankot, mint a szabványos USB-csatlakozóval. A LAMAX 10 000 mAh-s powerbank még a klasszikus microUSB bemenettel is néhány óra alatt teljesen feltölthető. Nem kell egész napot várnia, mielőtt magával viszi a tartalék energiáját a zsebében vagy a hátizsákjában. A gyorstöltés kizárólag a powerbank funkciója.

Gyors és biztonságos töltés a Quick Charge 3.0 technológiával

A powerbank akár három eszközt is képes egyszerre tölteni. Ez azt jelenti, hogy egyszerre töltheti táblagépét és okostelefonját. A Quick Charge 3.0 intelligens töltésének köszönhetően értékeli a csatlakoztatott eszköz kompatibilitását, és visszajelzések alapján határozza meg annak optimális töltési teljesítményét, és biztosítja a lehető leggyorsabb töltést. A QC3.0 mellett minden más elérhető technológiát és gyorstöltési protokollt támogat, beleértve az FCP-t (Huawei), az AFC-t (Samsung), a PE-t (MTK) és még sok mást. Négy LED jelzi a fennmaradó töltés mennyiségét, és egy modern vezérlőchip védelmet nyújt a túlfeszültség, túlmelegedés és túltöltés ellen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés