Lamax
LAMAX Gyorstöltő Külső Akkumulátor, 20000mAh
  • Cikkszám: 267163
Lamax

LAMAX Gyorstöltő Külső Akkumulátor, 20000mAh

  • Cikkszám: 267163

14 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 149 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
13,5 cm
Egyéb jellemzők
Fast Charge, Li-polimer akkumulátor
Szélesség
7 cm
Mélység
2,45 cm
Szín
Asztroszürke
Súly
430 g
Akkumulátor
20 000 mAh
Túltöltés védelem
Igen
Gyorstöltés
Igen
13,5 cm
Magasság
Fast Charge, Li-polimer akkumulátor
Egyéb jellemzők
7 cm
Szélesség
2,45 cm
Mélység
Asztroszürke
Szín
430 g
Súly

A LAMAX kompakt kialakítású powerbank 15 000 mAh kapacitással rendelkezik, amely tartalék áramforrásként használható útközben telefonja, táblagépe vagy más elektronikus készülék USB vagy USB-C csatlakozóval történő feltöltéséhez. A Fast Charge technológiának köszönhetően a powerbank akár 50%-ot is tud tölteni egy iPhone-on.

Ne hagyja, hogy az alacsony akkumulátor töltöttség a kedvét elrontsa

A telefonja már majdnem lemerült, és a töltője sehol? Nem csak a kirándulásokon, túrázásokon jó, ha van tartalék áramforrás hanem egy üzleti út, vagy külső munkavégzés esetén is. A 20 000 mAh kapacitású LAMAX Fast Charge többszörösen megmentheti eszközeit a lemerüléstől. Ez lehet telefon, okosóra, hangszóró vagy bármilyen eszköz. Könnyű és kompakt, így teljesen hordozható, könnyen használhatja a repülőtéren, buszon vagy az erdő közepén. Masszív fémtestbe zárva a legnehezebb körülményeket is kibírja.

Egy pillanat alatt készen áll

Könnyen csatlakoztatható USB-C segítségével, még nehéz körülmények között is. Kétoldalas kivitelének köszönhetően nem tévedhet, és manapság már a legtöbb eszköz kompatibilis vele. De van még ennél is több – a LAMAX 20 000 mAh gyorstöltéssel nem kell egész nap egy konnektornál várni, amíg a powerbank feltöltődik. Akár USB-C-n keresztül, akár klasszikus microUSB-n keresztül tölt, a powerbankja néhány órán belül készen áll.

Gyors és biztonságos töltés

A Fast Charge felgyorsítja az energiaátvitelt a powerbankból bármely kompatibilis eszközre. A külső LAMAX akkumulátor minden gyorstöltési szabvánnyal működik. A QC3.0 mellett ide tartozik az FCP a Huaweitől, az AFC a Samsungtól, a Power Delivery, az MT az MTK-tól és mások. A többi készülék a maximális 2,4 Amper áramerősséggel fog töltődni. A maximális biztonságot folyamatosan felügyelik vezérlő chipek, amelyek biztosítják, hogy akár 3 készülék is egyszerre töltsön túltöltés vagy túlmelegedés nélkül.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés