ADATA
Adata HV300 2TB külső HDD (300-2TU31-CBL)
  • Cikkszám: 262754
ADATA

Adata HV300 2TB külső HDD (300-2TU31-CBL)

  • Cikkszám: 262754
27 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
279 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Kapacitás
2 000 GB

A mindössze 10,3 mm vastag ADATA HV300 külső merevlemez olyan vékony, amennyire csak lehetséges. Könnyen becsúsztatható az aktatáskák és hátizsákok zsebébe, így ideális az úton lévők számára. Belsejében 2 TB tárhely található, így bőven van benne hely az összes média, fénykép, videó és minden más számára. Biztonsági mentést lehet végezni a Backup ToGo szoftver segítségével.

Részletes ismertető

Tartsa távol a hibákat és a hibás szektorokat

A kisebb méretű külső meghajtók még akkor is működnek, ha leesnek vagy sokkot kapnak, ami hibákat és hibás szektorokat eredményez. Az ADATA szabadalmaztatott lökésérzékelőinek köszönhetően minden hajtási tevékenység leáll, ha fizikai sokkot észlel. Amint kiderül, a tevékenység folytatódik. Egyértelmű állapotjelzővel teljes körűen tájékozódhat.

Tartsa biztonságban az adatokat az AES titkosítással

Az AES-256 bites titkosítással rendelkező ToGo biztonsági mentési szoftver megóvja fontos adatait a kíváncsi szemektől. CPU nélkül is működik, így nem befolyásolja a hardver teljesítményét.

Használd a játékkonzoloddal

A HV300 játékkonzolokhoz csatlakoztatható, és biztonsági mentésként használható olyan játékokhoz, amelyeket éppen nem játszanak.

* A tényleges betöltési idő a játéktól függően változhat. Újraformázásra lehet szükség ahhoz, hogy a külső merevlemez működjön a játékkonzolokkal.

Biztonsági mentés a ToGo Smart Backup szoftverről

A Backup ToGo egy algoritmust használ az összes adat intelligens és egyszerű biztonsági mentésére. Állítsa be a kívánt biztonsági mentési ütemezést, és soha többé ne aggódjon az adatvesztés miatt! Sőt, a Backup ToGo felhőalapú biztonsági mentési funkcióval is rendelkezik, amely támogatja a biztonsági mentést a felhőbe, a helyi merevlemezekre és még a mobileszközökre is. A Backup ToGo segítségével a felhasználók élvezhetik az intuitív felülettel rendelkező eszközt, amely pofonegyszerűvé teszi az adatok biztonsági mentését!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés