ADATA
Adata HV320 1TB külső HDD (AHV320-1TU31-CWH)
  • Cikkszám: 274475
ADATA

Adata HV320 1TB külső HDD (AHV320-1TU31-CWH)

  • Cikkszám: 274475
25 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Kapacitás
1 000 GB
Formátum
2,5 inch

Mi az, ami egyszerre nagy és kicsi, és védi adatait? Hát az ADATA HV320 külső HDD-t 1 TB kapacitással, karcsú, 10,7 mm-es formátumtényezővel, ütésérzékelőkkel és E2E (végponttól végpontig) AES 256 bites titkosítású adatvédelemmel. Biztonsági mentést lehet vele végrehajtani a Backup ToGo szoftverrel. A HV320 akár játékkonzolokhoz is csatlakoztatható.

Részletes ismertető

Nagyon vékony

A sok adat hordozása még soha nem volt ilyen problémamentes. A mindössze 10,7 mm vastagságú 1 TB-os HV320 könnyen becsúsztatható a hátsó zsebébe.

Szemet gyönyörködtető kialakítás

A HV320 elülső borítása elegáns, hajszálcsiszolt felülettel rendelkezik, amely kellemes a szemnek és kellemes tapintású. Egy visszafogottan fényes kerettel kombinálva ez a HDD igazán látványos.

Ütésérzékelők

A merevlemez leejtése vagy ütközése hibákat és hibás szektorokat eredményezhet. A HV320 ütésérzékelőkkel rendelkezik, amelyek piros jelzőfénnyel értesítik Önt, ha ütközést vagy rázást észlel.

Adatai biztonságban vannak az AES titkosítással

Az AES 256 bites titkosítása jelszóval védve és távol tartja az adatokat a kíváncsi szemektől.

Használd a játékkonzoloddal

A HV320 játékkonzolokhoz csatlakoztatható, és biztonsági mentésként használható olyan játékokhoz, amelyeket éppen nem játszanak.

* A tényleges betöltési idő a játéktól függően változhat. Újraformázásra lehet szükség ahhoz, hogy a külső merevlemez működjön a játékkonzolokkal.

Biztonsági mentés a ToGo Smart Backup szoftverről

A Backup ToGo egy algoritmust használ az összes adat intelligens és egyszerű biztonsági mentésére. Állítsa be a kívánt biztonsági mentési ütemezést, és soha többé ne aggódjon az adatvesztés miatt! Sőt, a Backup ToGo felhőalapú biztonsági mentési funkcióval is rendelkezik, amely támogatja a biztonsági mentést a felhőbe, a helyi merevlemezekre és még a mobileszközökre is. A Backup ToGo segítségével a felhasználók élvezhetik az intuitív felülettel rendelkező eszközt, amely pofonegyszerűvé teszi az adatok biztonsági mentését!
 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés