Samsung
Samsung T7 Touch USB 3.2 500GB Külső SSD (MU-PC500K)
  • Cikkszám: 269283
Samsung

Samsung T7 Touch USB 3.2 500GB Külső SSD (MU-PC500K)

  • Cikkszám: 269283
39 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
399 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
ujjlenyomat olvasó
Szín
Fekete
Súly
58 g
Kapacitás
500 GB
Magasság
57 mm
Mélység
8 mm
Szélesség
85 mm

A könnyű és kompakt T7 hordozható SSD nagy sebességet biztosít, védi adatait, és lehetővé teszi a nagy fájlok egyszerű tárolását és átvitelét. Élvezze a T7 kiváló teljesítményét mind a munkahelyén, mind a szabadidejében. Ezen kívül a T7 Touch beépített biztonsági opciói az AES 256 bites titkosítását használják, így a készülék lehetőséget ad ujjal vagy jelszóval történő feloldásra.

Részletes ismertető

Azonnali átvitel

Másodpercek alatt vigyen át hatalmas fájlokat a T7 villámgyors USB 3.2 Gen 2 sebességével. A beépített PCIe NVMeTM technológia akár 1050/1000 MB/s szekvenciális olvasási/írási sebességet tesz lehetővé. Ennek eredményeként a T7 majdnem kétszer olyan gyors, mint az előző modell, a T5.

Erős és tartós

Az SSD a Solid State Drive rövidítése, ami azt jelenti, hogy a lemezen nincs mozgó alkatrész. Az AES 256 bittel titkosított jelszóval biztosítható berendezést erős fémház védi, amely 2 méteres magasságból történő lezuhanás esetén is védi adatait.

Fejlett termikus megoldás

Soha többé ne féljen a túlmelegedéstől. A fejlett T7 termikus megoldás ePCM és Dynamic Thermal Guard technológiát használ. Ennek eredményeként ez a kompakt készülék mindig fenntartja az optimális hőmérsékletet – még nagy üzemi sebesség mellett is.

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés