VERBATIM
VERBATIM HV1TMUNZ 2,5 HDD, 1TB, USB 3.0, zöld
 • Cikkszám: 204922
VERBATIM

VERBATIM HV1TMUNZ 2,5 HDD, 1TB, USB 3.0, zöld

 • Cikkszám: 204922
 • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
USB3.0
Szín
Zöld
Súly
127 g
Kapacitás
1 024 GB
Formátum
2,5 inch
Magasság
80 mm
Mélység
13 mm
Szélesség
116 mm
Kapacitás: 1 TB
USB 3.0 csatlakozó: Igen
Külső burkolat anyaga: műanyag
Fordulatszám: 5400 rpm
Áramellátás: USB kábel
Csatlakozó: USB 3.0
Méretek: 116mm x 80mm x 13mm
Tömeg: 127g

A Verbatim Store n Go hordozható merevlemez nagy tárolási teljesítményt kínál az USB 3.0 „Super Speed” csatlakozófelületen keresztül. Az USB 3.0 akár tízszer nagyobb sebességű átvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0 felület (az USB busz sebességét alapul véve), ezáltal kiemelkedően nagy adatátviteli sebességet kínál út közben is.
         
Tárolja digitális és mindennapi munkafájljait ezen a mobil meghajtón. Stílusos külsejével a laptop tökéletes kiegészítője minden modern asztalon.
                   
A Store n Go hordozható merevlemez tápellátását az USB 3.0 csatlakozás (1 db USB 3.0 csatlakozó) biztosítja, azonban visszafelé kompatibilis asztali számítógépe vagy notebookja USB 2.0 portjaival. A meghajtó külső tápellátást nem igényel, csak csatlakoztatni kell a számítógéphez, és kész.
                  
A Store ‘n’ Go hordozható merevlemez-meghajtók FAT32 fájlrendszerre vannak formázva, lehetővé téve mind a Windows, mind a Mac OS operációs rendszerekkel történő használatot.
                          
A nagyobb biztonság érdekében mellékeljük hozzá a Nero BackItUp and Burn Essentials* szoftvert, amely segít a laptop vagy a PC merevlemezének biztonsági mentésében. A BackItUp and Burn Essentials szoftver három alkalmazás egyben. Fájljairól, mappáiról és meghajtóiról bármikor készíthet biztonsági mentést, vagy a fokozott biztonság érdekében előre beállított időpontot is meghatározhat az automatikus biztonsági mentés számára. A Nero Express segítségével fájljait CD- vagy DVD-lemezre írhatja, a Nero RescueAgent segítségével pedig sérülésük esetén helyreállíthatja fájljait.
                      
A Verbatim Store 'n' Go hordozható merevlemez-meghajtókhoz a Green Button energiatakarékossági szoftvert is mellékeljük. A Green Button szoftver használaton kívüli állapotban szünetelteti a merevlemez forgatását, ezáltal növeli az eszköz hatásfokát és energiát takarít meg.
                       
Háromféle „Alvóállapot-beállítás” érhető el. A készenléti üzemmód bekapcsolása 10 perctől 120 percig, 10 perces lépésekben állítható. Az Asztalon található Green Button ikonra duplán kattintva a meghajtó azonnal készenléti üzemmódra vált, de beállíthatja a meghajtót úgy is, hogy soha ne kapcsoljon készenléti üzemmódra („Never Suspend the disk”).
           

 • Merevlemez mérete: 2,5"
 • Kapacitás: 1 TB
 • USB 3.0 csatlakozó: Igen
 • Külső burkolat anyaga: műanyag
 • Fordulatszám: 5400 rpm
 • Áramellátás: USB kábel
 • Csatlakozó: USB 3.0
 • Méretek: 116mm x 80mm x 13mm
 • Tömeg: 127g

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés