Air Wick
Air Wick Cukoralma és fahéj illatgyertya (3059304)
  • Cikkszám: 277732
Air Wick

Air Wick Cukoralma és fahéj illatgyertya (3059304)

  • Cikkszám: 277732
1 799 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
17 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Típus
Illatgyertya
Illat
Ünnepi

Dekoratív és elegáns üveg tartó.

Természetes illóolajokkal.

Hosszan tartó illat.

Ideális konyhába és nappaliba.

Részletes ismertető

Air Wick illatgyertya
 Cukoralma és fahéj

Fedezze fel az AIR WICK Essential Oils illatait! Az illatok természetes esszeciális olajokat tartalmaznak, amelyek a világ különböző pontjairól származnak, hogy kellemes hangulatot teremtsenek az Ön otthonában is.

Az Air Wick gyertyák égési ideje változó a hőmérséklet és az otthoni környezeti tényezők miatt, de biztos lehet abban, hogy a csábító, természetes illatok hosszú ideig érezhetőek maradnak.

A gyertya ideális a konyha vagy nappali illatosítására,  különleges üvegével pedig jó kiegészítő lehet otthona stílusához.

 

Termékjellemzők

Dekoratív és elegáns üveg tartó.

Természetes illóolajokkal.

Hosszan tartó illat.

Ideális konyhába és nappaliba.

 

Hogyan használja?

Ne használja a gyertyát, ha az üveg törött. Az üveg forró marad használat közben és után. Az illatanyagokra érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket! Légfrissítők nem helyettesítik a helyes higiéniai gyakorlatot. Soha ne használja gyúlékony anyagok közelében, vagy 4 óránál tovább. Vízszintes, hőálló felületeken használja. A gyertyát mindig függőlegesen tartsa. Ne használja meleg felületeken, pl.: TV. A láng ne érjen az üveg falához. Fújja el a gyertyát, amikor már csak 1 cm viasz maradt az üvegben, soha ne hagyja, hogy a gyertya teljesen leégjen. A gyertyát finoman fújja el, ha el akarja oltani. 

Összetevők

Methylcinnamic Aldehyde, Eugenol, Cinnamal és Tertbutyl-cyclohexyl komponenseket tartalmaz, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki. www.rbeuroinfo.com.

 

A márkáról

Az Air Wick légfrissítőket használva mindig biztos lehetsz abban, hogy az otthonod friss, üde, hívogató és tükrözi a személyiségedet. Légfrissítők széles választékát ajánljuk, többek között automata, elektromos, folyékony, és gél állagú légfrissítőket, aeroszolokat, és illatgyertyákat. Az illatok skálája hasonlóan hosszú: a virágos, gyümölcsös, és friss illatoktól kezdve a citrus, levendula, friss ruha illatokon át a gourmet, és a fűszeres illatokig. Akár olyan illatot szeretnél ami távolra repít, akár olyat, ami az otthonodra emlékeztet meg fogod találni a számodra megfelelőt! 

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM: OLVASSA EL ÉS TARTSA BE A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓBANFOGLALTAKAT. ŐRIZZE MEG A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁT. A termék nem rendeltetésszerű használata tűzesethez, személyi sérüléshez vagy az üveg eltöréséhez vezethet. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.