Air Wick
Air Wick Elektromos légfrissítő utántöltő, Bársonyos szatén és Éji liliom, 6 x 19 ml
  • Cikkszám: 268351
Air Wick

Air Wick Elektromos légfrissítő utántöltő, Bársonyos szatén és Éji liliom, 6 x 19 ml

  • Cikkszám: 268351

4 599 Ft / db

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 40 342 Ft / l

Alaptulajdonságok

Élvezze a kellemes illatú otthont az Air Wick illatával. Ezzel a készlettel otthona egész évben illatos lesz. Az Air Wick légfrissítőnek köszönhetően folyamatosan friss aromát fog elérni.

  • Folyamatos, hosszantartó illat
  • Szabályozható illaterősség
  • Természetes illóolajokkal
  • Kiszerelés: 6 x 19 ml

Az Air Wick elektromos légfrissítők akár 80* napig tartó kellemes illatot biztosítanak az otthonodban vagy bárhol másutt. Az Air Wick elektromos készülékkel pedig kedved szerint szabályozhatod az illaterősséget, hogy az mindig a hangulatodnak megfelelő legyen.

*napi 8 órás használat mellett a legalacsonyabb illaterősségi szinten

Mindenkinek megvan a maga egyedi illattörténete – beleértve az Air Wick®-et is. Az övék 1943-ban indult, amikor elkezdték kínálni otthoni illataikat az Egyesült Államokban. Ahogy terjedt a hír, és nőtt a kereslet prémium illatok iránt, az 1953-as években terjeszkedtek, hogy elérjék az otthonokat Európában, Kanadában és Ausztráliában.

Az Air Wick® termékek jelenleg több mint 60 országban kaphatók. Otthoni illatmegoldások széles skáláját kínálják, beleértve az elektromos készülékeket, Freshmatic® szobai spray-ket, illatos gyertyákat, szobai spray-ket és egyéb hordozható légfrissítőket és Sphere folyadékdiffúzorokat. Otthoni illataink ugyanolyan változatosak, a virágos, gyümölcsös és ínyenc illatoktól az ágyneműig, levendulán, citruson és még sok másig.

Az Air Wick® otthoni illattermékekkel biztos lehet benne, hogy otthona mindig friss, hívogató, és tükrözi személyiségét. Akár olyan illatot szeretnél, ami elvisz, vagy hazavisz, az Air Wick®-nél biztosan megtalálod a tökéletes illatot. Böngésszen termékeink és kollekcióink között, és megtudja, miért volt még soha ilyen egyszerű az otthon csábító illatának felszabadítása az Air Wick® segítségével.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés