Eta
ETA 235390000 Vibrációs masszázs henger
  • Cikkszám: 289430
Eta

ETA 235390000 Vibrációs masszázs henger

  • Cikkszám: 289430
12 579 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
125 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 12 579 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Működési mód
Elemes

Ne csak a testen és a végtagokon, hanem az arcon is ügyeljünk nyirokrendszerünkre. A gyengéd vibrációs masszázs az egyik legegyszerűbb, de nagyon hatékony technika a nyirokrendszer stimulálására. Kényeztesse magát egy pillanatnyi pihenéssel, és hagyja magát kényeztetni otthona kényelmében. Az ETA Fenité vibrációs masszázshenger test- és arcmasszázsra alkalmas. Az intelligens érintésérzékelőnek köszönhetően a rezgések csak akkor kapcsolnak be, ha a görgő érintkezik a bőrrel.

Részletes ismertető

Fedezze fel a vibrációs masszázs hatásait

A vibráló masszírozóhenger hatékonyan ellazítja a bőr pórusait, így az utókezelés során növeli a bőr krémek és szérumok felszívó képességét. Az arcmasszázs emellett serkenti a vérkeringést és serkenti a nyirokkeringést. Az arc így színtelt és kisimult marad.

A felhordás első fázisában a henger nagyon nagy frekvenciával oszcillál, amikor érintkezik a bőrrel. A második fázisban a rezgések hatékonyan stimulálják az ereket. Mindez fájdalommentesen történik. A harmadik fázisban már serkenti a nyirokrendszert és a vérkeringést.


Mikroáram technológia

A vibrációs masszázsgörgő mikroáram technológiát alkalmaz, amely alacsony elektromos impulzusok segítségével stimulálja az arc izmait. Ezalatt nagyobb az ATP termelése, amely táplálékként szolgál a sejtek számára, és ezáltal lehetővé teszi a sejtek hatékonyabb működését. Ugyanakkor stimulálódik a kollagén és az elasztin, aminek köszönhetően a bőr simább és összességében fiatalosabb megjelenésű.

A görgő működtetéséhez 2 db AAA elem elegendő, amit a csomag nem tartalmaz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés