XIAOMI
Xiaomi BHR5608EU Masszázspisztoly
  • Cikkszám: 274407
XIAOMI

Xiaomi BHR5608EU Masszázspisztoly

  • Cikkszám: 274407
37 492 Ft / db
39 990 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
374 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
3 cserélhető fej
Működési mód
Akkumulátoros

Az amplitúdó, a frekvencia és az erő a kulcsa egy jó masszázspisztolynak, amely segíthet enyhíteni az edzés után fellépő izomfájdalmat és javítani a sportteljesítményt. A Xiaomi Massage Gun magas szintű teljesítményt nyújt a fenti három szempontból, valamint az intelligens teljesítményszabályozást, hogy stabil mélyszöveti masszázst biztosítson.

Részletes ismertető

Professzionális kefe nélküli motor a hatékony izomlazításért

A nagy sebességű és nagy nyomatékú kefe nélküli motor 570 mN maximális erőt és akár 3200 ford./perc frekvenciát is képes generálni, ami segíthet a masszázspisztolynak elérni a 10 mm mély izomszövetet, hogy gyorsan ellazítsa az izomfeszülést és a mély fasciát, és enyhítse az izmokat.

Intelligens teljesítményszabályozás a stabil teljesítmény érdekében

A Xiaomi Massage Gun állandó stabil teljesítményt biztosít külső nyomás alatt. A teljesítmény stabil marad erős külső nyomás mellett is. Pontosan érzékeli az alkalmazott nyomást másodpercenként 25-ször, és valós idejű visszajelzést ad a „nyomásjelzővel”, így biztos lehet benne, hogy minden nyomás tökéletes és precíz az Ön testéhez.

Ultra csendes működés a nyugodt pihenésért

Az alacsony zajszintű kefe nélküli motor és a zajcsökkentő technológia rendkívül csendessé teszi a Xiaomi Massage Gun-t a test és a lélek békés ellazulásához.

Egy masszázspisztoly, amely nem fárasztja a kezét

A dinamikus egyensúly kialakítása biztosítja a masszázspisztoly stabilitását működés közben, így a test vibrációs amplitúdója 1 mm alatt marad. Az ütéselnyelő puha gumi fogantyú kényelmes fogást biztosít és megakadályozza a kéz zsibbadását.

Könnyű és hordozható

A Xiaomi Massage Gun súlya mindössze 870 g, fogantyúmérete pedig 47 mm a kényelmes használat érdekében. Könnyen hordozható tárolótokkal érkezik, így bárhová magával viheti Xiaomi masszázspisztolyát.

C típusú töltőport nagy kompatibilitással

A C típusú töltőport kompatibilis a laptopok és mobiltelefonok töltőkábeleivel, lehetővé téve a rugalmas töltést egy kábellel több elektronikai termékhez.

Rejtett levegő be- és kimenet a biztonságosabb használat érdekében

A Xiaomi Massage Gun rejtett levegő be- és kimenettel van felszerelve. Nemcsak karcsúbb megjelenést biztosít, hanem hatékony védelmet is nyújt az izzadságtól a biztonságosabb használat érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés