TrueCam
TrueCam H25 GPS Menetrögzítő kamera
  • Cikkszám: 274762
TrueCam

TrueCam H25 GPS Menetrögzítő kamera

  • Cikkszám: 274762
64 990 Ft / db
69 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
649 Pont
db
-5 009 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
2,31 inch
Felbontás
1920 x 1080p
Beépített mikrofon
Igen
Memóriakártya foglalat
MicroSD
Szín
Fekete
Akkumulátoros
Igen

Felülmúlhatatlan és messze a legjobb videó minőség, amit valaha is autós kamerában használtak. A 4K ultra-nagy felbontású TrueCam H25 biztosítja, hogy éjjel és nappal egyaránt minden útról páratlan felvétel készülhessen. Az összes fontos tárgy, például a rendszámtáblák, az arcok vagy az útjelző táblák világosan leolvashatósága mindennapossá válik.

Részletes ismertető

ParkShield® fejlett 24 órás parkoló autó védelem

Vandalizmus? Egy koccanás, amit senki sem vállal? Többé nem! A ParkShield® funkciónak köszönhetően az Ön parkoló autója mindig gondosan őrzött, és Ön nyugodtan alhat. A ParkShield® funkció a leparkolást követően automatikusan bekapcsol, így semmiért nem kell aggódnia. A felvételkészítés azonnal elkezdődik, amint a kamera rázkódást, vagy objektív előtti mozgást érzékel. Kiválaszthatja a Timelapse funkciót is, és hagyhatja, hogy a kamera egész éjszaka rögzítsen. Elég a kamerát a tápellátáshoz csatlakoztatva hagyni, és máris rendelkezik bizonyítékokkal.

TrueBright® tökéletes éjszakai videóhoz

A gyenge fényviszonyok melletti speciális felvételkészítési üzemmód, az automatikus fényerő, a WDR, a szuper minőségű 1,8F rekeszértékű 7G objektív és a háttérvilágítású CMOS-érzékelő kombinációja a kamerát kategóriája legjobbjává teszi. Ott, ahol a többi elfogy, a H25 még mindig rengeteg részletet tartalmaz.

Radarhoz közelít? Tudni fog róla

Autós kameránk több mint 40 000 olyan sebességmérő kameráról tud Európa-szerte, amelyekre figyelmeztetheti Önt, így bőven lesz ideje lelassítani. Ez azt jelenti, hogy még ha időnként el is felejti levenni a lábát a gázpedálról, vagy ismeretlen helyen vezet, akkor sem fenyegeti többé a bírságok veszélye. Ezenkívül az adatbázist rendszeresen és ingyenesen frissítjük.

Feltűnésmentes vagyonőr

A TrueCam H25 GPS 4K az Ön titkos fegyvere lesz a közlekedésben. Feltűnésmentes kialakításával és kis méreteivel nem kelti fel a figyelmet a szélvédő mögött, és nem vonzza a leendő tolvajokat. Nem vonja el a figyelmét, és vezetés közben nem akadályozza a kilátást. Mindazonáltal a kamera nagyon kényelmesen kezelhető a kijelző alatt található 5 multifunkciós gombbal.

Szuperkondenzátornak köszönhető hosszú élettartam

Általában az az autós kamerák Achilles-sarka lenni, mivel a gyors hőmérséklet-változások és az állandó áramellátás gyorsan lerövidítik az élettartamukat. Ezért cseréltük le megbízható szuperkondenzátorra. Nem zavarják hasonló problémák, és gyakorlatilag a végtelenségig tart.

Kiegészítői hátsó kamerák – további kamera többet lát

Hozza ki a legtöbbet a TrueCam H25 GPS 4K kamerából, és bővítse képességeit egy második kamera csatlakoztatásával. Választhat hátsó Full HD kamerát, amely mindent rögzít, ami az autó mögött történik. Ha azonban szeretné szemmel tartani az utasokat is, értékelni fogja az infravörös világításának köszönhetően a jármű sötét belső terével is megbirkózó belső Full HD IR kamera csatlakoztatásának lehetőségét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés