TrueCam
TrueCam M7 GPS Dual Menetrögzítő kamera
  • Cikkszám: 274761
TrueCam

TrueCam M7 GPS Dual Menetrögzítő kamera

  • Cikkszám: 274761
45 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
459 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
2 inch
Felbontás
1920 x 1080p
Beépített mikrofon
Igen
Memóriakártya foglalat
MicroSD
Pixelek száma
2 megapixel
Szín
Fekete
Akkumulátoros
Igen

Már a TrueCam M5 Wi-Fi készüléknél használtuk a forradalmi mágneses tartót, hogy a lehető leggyorsabban telepíthető legyen. Az M7 is rendelkezik vele. Rendkívül egyszerű a használata és maximális védelmet biztosít az ütköző segítségével, amely kiegészíti a mágnest és nagyon rossz minőségű úttesten is megtartja a fényképezőgépet.

Részletes ismertető

Full HD minőségű bizonyítékok

A kamera képes mindent nagy felbontásban rögzíteni, ami a kocsi előtt történik. Az ideális 150°-os látószög nem torzítja a képet, és a fontos tárgyak, például a rendszámtáblák, nagyok és olvashatók maradnak. A másodpercenként 30 képkocka felvételi sebesség a gyors mozgást is kezelni tudja, és a csúcsminőségű optikai érzékelő 1080p felbontása valódi minőséget biztosít a videó számára.

Két kamera = kettős védelem

TrueCam M7 nem csak a kocsi elejére, hanem a hátuljára is vigyáz. A csomag ugyanis tartalmaz egy állítható hátsó HD kamerát. Ennek köszönhetően az összes esemény dokumentált, nem csak autója előtt, hanem mögötte is. A szélvédőre is helyezheti, és irányíthatja befelé az autóba. Könnyen felveheti a kabinban zajló eseményeket - ideális taxisofőrök számára.

Kerülje el a bírságokat

Szeretné ismerni a világ 36 országában a telepített radarokat? Bepattintható mágneses GPS-modullal a sebességmérés vagy a piros lámpán történő áthaladást érzékelő készülék már nem fogja meglepni. Több mint 40 000 hely van az adatbázisban, és állandóan hozzáadunk továbbiakat. A helyadatoknak köszönhetően a sebesség a videóban is megjeleníthető.

Magas minőségű éjszakai videó

A legtöbb autókamera csak napközben képes felvételt készíteni. A kenyértörésre azonban a gyenge fényviszonyok között kerül sor. A lencse és a TrueCam M7 optikai érzékelő automatikusan alkalmazkodik a szürkülethez és a sötétséghez, és tiszta videofelvételt készít, amelyet baleset esetén bizonyítékként használhat. Az alagútból kiérve, vagy ha szembejövő autóval találkozik, segít a WDR funkció.

Ideális arány a méret és a kilátás között

Az autókamera soha sem akadályozhatja a kilátásban. Ugyanakkor jó, hogy közvetlenül is megnézheti az elkészült képeket - ezért szereltük fel a TrueCam M7 készüléket nagy felbontású és széles látószögű, tökéletesen olvasható, két hüvelykes kijelzővel. Ennek ellenére megőrizte maximális kompaktságát, így a kamera nem kelti fel a járókelők figyelmét.

Biztonságos tápellátás hosszú élettartammal

A klasszikus elem helyett egy biztonságosabb, sokkal hosszabb élettartamú szuperkondenzátort használtunk. Ez könnyen megbirkózik a hőmérsékletváltozásokkal. Ugyanakkor az idő múlásával nem romlanak tulajdonságai. Ahhoz, hogy a kamera felvételt készítsen, mindig csatlakoznia kell az áramellátáshoz, ami természetes egy autókamera esetében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés