Gardena
Gardena EcoLine 12210-20 Metszőolló
  • Cikkszám: 270086
Gardena

Gardena EcoLine 12210-20 Metszőolló

  • Cikkszám: 270086
6 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
69 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A GARDENA EcoLine Metszőolló a modern és fenntartható klasszikus. A precíz és erőteljes metszőolló vágási átmérője 18 mm. Kiválóan alkalmas virágok és fiatal növényhajtások vágására. A vágófej kései rozsdamentes acélból készülnek. A metszőolló feldolgozott acél alkatrészeinek több mint 75 százaléka újrahasznosított anyagból készül. A felhasznált fém nemcsak fenntartható, tartós és robusztus, hanem elegáns és időtlen dizájnt is biztosít. A precíziósan csiszolt pengék a mellévágás elvét alkalmazzák a pontos, könnyed munka érdekében. Az olló ergonomikus markolatának köszönhetően a kézi metszés egyszerű. Az EcoLine Metszőolló további praktikus jellemzői a nedvszívó horony és a drótvágó funkció. Az olló az egykezes biztonsági zárral könnyen lezárható és biztonságosan tárolható.

Részletes ismertető

Pontos, ergonomikus és modern

Az EcoLine metszőolló max. 18 mm-es vágási átmérővel ideális a virágok és fiatal hajtások precíz vágásához.

Fenntarthatóan készült

Az EcoLine metszőollót fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag több mint 80 százaléka újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a pengék rozsdamentes acélból készülnek, és az olló acél alkatrészei több mint 75 százalékban újrahasznosított fémből készülnek.

Esztétikusra tervezett

A metszőolló megjelenése stílusos és időtálló.

Tartósra épített

Az EcoLine metszőolló kiváló minőségű, tartós és megbízható.

Rozsdamentes acélpengék mellévágó vágási elvvel

A mellévágó elv lehetővé teszi, hogy a két precíziósan csiszolt rozsdamentes acélból készült penge vágás közben egymás mellett siklik, így lesz a vágás precíz és tiszta.

Ergonomikus forma

A markolat ergonomikus formájának köszönhetően a metszőolló mindig jól fekszik a kézben.

Biztonságos tárolás

Az egykezes biztonsági zárnak köszönhetően a metszőolló egy kézzel könnyen lezárható és használat után biztonságosan tárolható.

Kiváló minőségű termék

GARDENA Németországban készült minőségi termékei a megbízható teljesítményt, megbízhatóságot és a folyamatos innovációt jelentik.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés