Audio-Technica
Audio-Technica ATR2100x-USB Kardioid dinamikus USB/XLR mikrofon
  • Cikkszám: 274045
Audio-Technica

Audio-Technica ATR2100x-USB Kardioid dinamikus USB/XLR mikrofon

  • Cikkszám: 274045

36 579 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
18,3 cm
Szélesség
5,1 cm
Szín
Fekete
Súly
268 g
Frekvenciatartomány
50 - 15 000 Hz
Iránykarakterisztika
Kardioid

Ez az ATR2100x kézi dinamikus mikrofon, sima, kiterjesztett frekvenciatartományával, tökéletes streaming, podcast, konferencia és egyéb számítógépes audió alkalmazásokhoz. XLR analóg kimenet csatlakoztatható a hangosítási rendszer mikrofon bemenetére. A mikrofon fejhallgató kimenetével és szintszabályozójával késedelem vagy beavatkozás nélkül hallgathatja vissza, amit a mikrofon hall.

Az ATR2100x-USB egy sokoldalú tartalomkészítő mikrofon, amelyet élő előadásra, podcast-adásra és hangátvitelre terveztek. Ez a masszív kézi mikrofon két kimenettel rendelkezik: egy USB-kimenetet, amely a számítógéphez vagy más eszközhöz csatlakozik digitális rögzítéshez, és egy XLR-kimenetet, amely a hangrendszer hagyományos mikrofonbemenetéhez csatlakozik élő előadáshoz.

Az ATR2100x-USB kiváló minőségű analóg-digitális átalakítót (24 bites, akár 192 kHz-ig) is kínál a kiváló hűség érdekében, valamint egy fejhallgató-csatlakozót szintszabályozással a mikrofonból történő közvetlen figyeléshez. Kardioid poláris mintázata csökkenti a nem kívánt hangok felvételét oldalról és hátulról. A mikrofon be-/kikapcsolóval és két 2 m-es (6,6 hüvelykes) USB-kábellel (USB-C-USB-C, USB-C-USB-A), valamint egy 3 m-es (9,8 hüvelykes) XLRF-XLRM-vel kábel a maximális sokoldalúság érdekében. Az asztallapokon való használatra egy erős, összecsukható lábakkal ellátott állványt is mellékelünk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés