Synco
Synco Lav-S6E Mikrofon
  • Cikkszám: 266732
Synco

Synco Lav-S6E Mikrofon

  • Cikkszám: 266732

8 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Érzékenység
-40 dBA
Frekvenciatartomány
50 Hz-20 kHz
Iránykarakterisztika
Mindenirányú
Csatlakozók
3,5 mm-es csatlakozó
Kábel hossza
6 m

A Synco Lav-S6E Omnidirekciónális mikrofon mindig nagyszerű hangzást biztosít a beépített zajcsökkentő rendszerének köszönhetően, ami haatékonyan kiszűri a 70Hz alatti környezeti zajt. Bármilyen 3,5mm-es bemnettel rendelkező eszközzel használhatja, legyen az kamera, telefon,vagy számítógép.

Omnidirekcionális mikrofon SYNCO S6E

A SYNCO Lav-S6E egy kompakt, többirányú mikrofon , amelyet automatikus azonosító rendszerrel és zajcsökkentő áramkörrel javítottak a jobb jel-zaj arány érdekében. Kompatibilis okostelefonokkal, kamerákkal, videokamerákkal, számítógépekkel, táblagépekkel stb. Természetes hangzást biztosít, ideális élő közvetítéshez, vloggoláshoz, podcasthoz, interjúhoz, prezentáció rögzítéséhez stb.

Eszköz automatikus azonosítása

Az S6E mikrofon 2 beépített mikrochipet tartalmaz, hogy intelligensen azonosítsa a rögzítőeszközt, miután csatlakoztatta. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbb 3,5 mm-es mikrofonbemenettel működjön, elkerülve a kézi módváltás okozta kellemetlenségeket.

Zajfeldolgozó áramkör

A továbbfejlesztett, fejlett zajfeldolgozó áramkör ebben az omnidirekcionális mikrofonban alacsony önzajjal büszkélkedhet, és aktívan eltávolítja a 70 Hz alatti környezeti zajt. Kiemeli a kívánt hangjeleket, hogy sértetlen és tiszta hangot adjon.

Omnidirekcionális Lavalier mikrofon

A teljes körű hangfelvétel és a nagy érzékenységű, többirányú mikrofonfej lehetővé teszi, hogy eredeti, részletes hangzást kapjon. A SYNCO egyedülálló audio dekódoló technológiájával fut, hogy a hangot átlátszó és lágy legyen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés