Levenhuk
Levenhuk Discovery Femto Polar mikroszkóp és könyv (79221)
  • Cikkszám: 270283
Levenhuk

Levenhuk Discovery Femto Polar mikroszkóp és könyv (79221)

  • Cikkszám: 270283
59 999 Ft / db
82 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
599 Pont
db
-23 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Discovery Femto Polar monokuláris mikroszkóppal 40x–400x nagyítással vizsgálható a mikrobák világa átmenő és visszaverődő fényben. Látható vele a növények és rovarok sejtszerkezete, a vízcseppben zajló élet, véglények és még sok minden más. A mikroszkóp kiváló tantermi segédeszköz egyszerű biológiai kísérletek elvégzéséhez. A mikrobák világáról szóló ismeretterjesztő könyv tartozik hozzá. Még érdekesebbé és változatosabbá teszi a kísérleteket.

Részletes ismertető

Az akromatikus optikával tisztán, részletgazdagon jelennek meg a minták. A készülék forgó fejrésze három objektívvel rendelkezik: 4x, 10x és 40x rugós. 10-szeres nagyításnál a széles látómezejű szemlencse biztosít tiszta képet. A monokuláris fejrész ergonomikusan 45°ban megdől, ami által kényelmesebben végezhetők hosszú idejű megfigyelések. Ezen felül a fejrész a vízszintes sík felett 360 fokban elfordul, ami nagyon jól kihasználható csoportos megfigyeléseknél. A képet meg lehet mutatni a mikroszkóp elmozdítása nélkül, csak a fejrészt kell megfelelően elfordítani. Van rajta külön durva és finom fókuszáló gomb, ami révén a fókusz beállítása zökkenőmentesebb lesz.

A megvilágító rendszer szabályozható fényerejű felső és alsó LED-es világításból áll. Az alsó fény a tárcsás diafragmán keresztül jut be, amely a fényerő szabályozásában is segít. A készülék telepről (külön megvásárolható) vagy konnektorról (a készlet tartalmazza a hálózati adaptert) működtethető. A tárgyasztal a tárgylemezek rögzítéséhez csíptetőkkel van felszerelve.

„A láthatatlan világ” című könyv lenyűgöző kiegészítője a mikroszkópnak. A mikrobák világát és tudományos kísérletek mutat be. Könnyen érthető nyelven íródott, látványos illusztrációk díszítik. A mikroszkópokkal és a mikroorganizmusokkal kapcsolatos történelmi érdekességeket, valamint a Discovery Femto Polar mikroszkóp segítségével otthon is elvégezhető kísérleteket mutat be.

A csomag tartalma:

  • Egy mikroszkóp
  • Egy szemlencse, WF10x
  • Három akromatikus objektív, 4x, 10х, 40x
  • Egy hálózati adapter és kábel
  • Egy porvédő
  • Ismeretterjesztő könyv, „A láthatatlan világ”
  • Felhasználói kézikönyv
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés