Levenhuk
Levenhuk Discovery Nano Gravity mikroszkóp és könyv (79213)
  • Cikkszám: 270293
Levenhuk

Levenhuk Discovery Nano Gravity mikroszkóp és könyv (79213)

  • Cikkszám: 270293
28 999 Ft / db
40 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
289 Pont
db
-12 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Discovery Nano Gravity egy klasszikus, belépőszintű monokuláris mikroszkóp a minták 40–400x-es nagyítással történő megfigyelésére. A mikroszkóppal a készletben található, előre elkészített tárgylemezek, valamint saját kezűleg készített tárgylemezek is tanulmányozhatók. A mikroszkóp nagyszerű választás olyanok számára, akik most először találkoznak a mikrovilággal, hiszen segítségével otthoni környezetben egyszerű tudományos kísérletek végezhetők. Az iskolai biológiatanulásnál pedig kiváló segédeszközként szolgál. A készletben minden megtalálható, ami csak a megfigyelésekhez szükséges, ideértve a tartozékokat, valamint a színes "Láthatatlan világ" című ismeretterjesztő könyvet.

Részletes ismertető

Az optikai rendszer akromatikus objektíveket és egy széles látómezőjű szemlencsét foglal magában. Minden lencse optikai üvegből készült, így éles és kontrasztos képet biztosít. A mikroszkóp segítségével az apró részek a teljes nagyítási tartományban megfigyelhetők. A 40x-es objektívet rugós védőkeret védi. A monokuláris fejrész 30°-ban dönthető, így a mikroszkóp hosszan tartó használata sem okoz fáradságot.

A tárgyasztal mintatartó csíptetőkkel és diafragmalemezzel van felszerelve, amelyen hat lyuk található a fényáram szabályozására. A mikroszkóp kombinált LED-világítással rendelkezik, amely a tárgyasztal felett és alatt található. Így bármilyen átlátszósági fokú mintákat meg lehet vizsgálni. A világítás hagyományos elemekkel működik.

A mikroszkóp mellett a készlethez tartozik a "Láthatatlan világ" című ismeretterjesztő könyv is. A színes könyvben minden fontos tudnivalót elmagyarázunk, így a mikroszkóp részeit és funkciót, hogy hogyan néznek ki a baktériumok és a protozoonok, mik láthatók egy csepp vízben stb. – mindezt pedig egyszerű megfogalmazásban. Az elméleten kívül a könyvben olyan érdekes kísérleteket is bemutatunk, amelyek a Discovery Nano Gravity mikroszkóppal otthon elvégezhetők.

A készlet tartalma:

  • Mikroszkóp
  • WF10x szemlencse
  • Akromatikus objektívek: 4x, 10x, 40x
  • Porvédő
  • "Láthatatlan világ" című ismeretterjesztő könyv
  • Használati útmutató
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés