Levenhuk
Levenhuk Discovery Pico Terra Mikroszkóp könyvvel (DPT 79218)
  • Cikkszám: 270300
Levenhuk

Levenhuk Discovery Pico Terra Mikroszkóp könyvvel (DPT 79218)

  • Cikkszám: 270300
49 999 Ft / db
68 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
499 Pont
db
-19 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Discovery Pico Gravity egy akromatikus optikai elemekkel felszerelt, monokuláris biológiai mikroszkóp, amely kifejezetten kezdő felhasználók részére készült. Rendkívül jól használható a mikrovilág iskolai és egyetemi környezetben történő tanulmányozására, valamint a mikrobiológiával történő ismerkedés első lépcsőfokaként. A mikroszkóp strapabíró, könnyen használható, éles és részletgazdag képet biztosít, továbbá hozzá tartozik a "Láthatatlan világ" című ismeretterjesztő könyv is.

Részletes ismertető

A mikroszkóp monokuláris fejrésszel rendelkezik. Ez vízszintesen 360°-ban elforgatható, így még kényelmesebben végezhetők a megfigyelések. A fejrész ezenfelül 30°-ban dönthető. A megdöntés hosszan tartó tanulás esetén kényelmet biztosít. Az optikai rendszer 4x, 10x és 40x nagyítású akromatikus objektíveket, és egy 10x nagyítású, széles látómezejű szemlencsét foglal magában. A 40x nagyítású objektív rugós kerettel van felszerelve, amely védi az elülső lencsét. A mikroszkóp nagyítási foka a 40x-es és a 400x-os érték között állítható. Az optikai elemek üvegből készültek.

A kombinált LED-világításnak köszönhetően bármilyen átlátszósági fokú (nem átlátszó, félig átlátszó, átlátszó) minták tanulmányozhatók. A világítás fényereje állítható. A háttérvilágítás hagyományos elemekkel (külön megvásárolható) ​vagy hálózati árammal (az adapter a készlet része) működik.

A tárgylemezek csíptetőkkel rögzíthetők a tárgyasztalra. A tárgyasztal alatt lévő alsó LED-lámpa fényáramának szabályozására egy diafragmalemez szolgál. A mikroszkóp durva- és finomfókusz-állítási funkcióval is rendelkezik, ezáltal gyorsabban és kényelmesebben beállítható a kép élessége. A mikroszkóp váza fémből készült.

A készlet része a mikrovilágról szóló, "Láthatatlan világ" című ismeretterjesztő könyv is. Ebben szó esik a mikroszkóppal tanulmányozható apró élőlényekről, a mikroszkóp felépítéséről, valamint az otthon is elvégezhető tudományos kísérletekről. A könyv egyszerű megfogalmazásban íródott, minimálisra csökkentve a bonyolult tudományos kifejezéseket, továbbá élénk illusztrációkat is tartalmaz.

Jellemzők

  • A monokuláris fej 360°-ban elforgatható
  • 40–400x nagyítású akromatikus optikai elemek
  • Durva- és finomfókusz-állítás, csíptetőkkel felszerelt tárgyasztal
  • Az állítható LED-lámpák elemmel vagy árammal működnek
  • A világos látótér mód révén visszavert és áteső fényben történő megfigyelésekhez
  • Színes ismeretterjesztő könyvvel
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés