Sam Cook
Sam Cook PSC-80-B Professzionális Smoothie mixer, Fekete
  • Cikkszám: 242253
Sam Cook

Sam Cook PSC-80-B Professzionális Smoothie mixer, Fekete

  • Cikkszám: 242253
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Típus: Smoothie mixer
Kehely űrtartalma: 1 x 1200; 2 x 700 ml
Teljesítmény: 1000 W
Sebesség: 20000 ford./ perc
 

Részletes ismertető

  • Típus: Smoothie mixer
  • Kehely űrtartalma: 1 x 1200; 2 x 700 ml
  • Teljesítmény: 1000 W
  • Sebesség: 20000 ford./ perc
     

A NutriBlender a legmagasabb műszaki paraméterekkel rendelkező eszköz - a késmechanizmus szédítő sebességgel, percenként 20 000 fordulatot forgat. Az 1000 W-os motortartó és titánbevonatú kések ezt a kis eszközt a legkeményebb gyümölcsökből és zöldségekből bársonyos anyaggá aprítják.


A NutriBlender kompakt és rendkívül egyszerűen használható. Csak a pohár becsavarásával aktiválható, az üzemeltető maga határozza meg a munkaidőt - hosszabb ideig tartva az összetevők nagyobb mértékben töredezettek.

A NutriBlender három pohárral van felszerelve - egy nagy, 1200 ml űrtartalmú, és két kisebb, egyenként 700 ml űrtartalmú. A poharak tartósak és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, a biszfenoltartalom nélkül. Praktikus, szoros fedelek (2 darab) és egy kupak fogantyúval illeszkednek az egyes poharakhoz. Az elkészített koktélokat ezért könnyen elviheti iskolába vagy munkahelyére, vagy biztonságosan tárolhatja a hűtőszekrényben.

Sam Cook
A rendkívül tartós késeket, amelyek nem igénylik élezést, titán bevonattal látják el. Két késmodul van a NutriBlender-ben. Az egyik egy egyenes dupla pengével kemény összetevőkhez, például diófélékhez, gabonafélékhez, jégkockákhoz, kemény gyökérnövényekhez, a másik pedig hat többlapos pengével lágy gyümölcsökhez és zöldségekhez.

A NutriBlender Sam Cook gyümölcsöket, zöldségeket, növények ehető leveleit, a legnagyobb mennyiségű vitaminokkal, ásványi anyagokkal és tápanyagokkal gabonát őrli . Az eszköz műszaki paraméterei lehetővé teszik a növények sejtszintű működését, kivonva belőlük az egészség, a vitalitás és a táplálék maximális erejét. A NutriBlender segítségével tápláló koktélokat, bársonyos turmixokat készítünk friss gyümölcsből és zöldségből; szószok, mártások, édes és száraz krémek, sőt könnyű sütemények (például palacsinta esetén) vagy tojásmasszák (például omlett).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés