Candy
Candy CSOW44645TWE/2-S Smart Pro Mosó-szárítógép
  • Cikkszám: 260745
Candy

Candy CSOW44645TWE/2-S Smart Pro Mosó-szárítógép

  • Cikkszám: 260745

169 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 1 699 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
6 kg
Szárítási kapacitás
4 kg
Centrifuga fsz.
1 400 ford/perc
Mosogép típusa
Mosó- és Szárítógép
Mélység
43 cm
Magasság
85 cm
Energiaosztály
C/E
Szélesség
60 cm
Szín
Fehér
6 kg
Ruhatöltet
4 kg
Szárítási kapacitás
1 400 ford/perc
Centrifuga fsz.
Mosó- és Szárítógép
Mosogép típusa
43 cm
Mélység
85 cm
Magasság

SMART PRO

A sokoldalú, gyors és megbízható Candy Smart Pro mosó-szárítógép a gyors ciklusok sorát kínálja, hogy megfeleljen a mindennapi mosási igényeknek.

HATÉKONYSÁG

A statisztikáknak köszönhetően megnézheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

SÚLYÉRZÉKELŐ

Gépeink minimalizálják a felhasznált energia mennyiségét, csökkentve ezzel a környezeti terheket Az érzékeny súlyérzékelők érzékelik a terhelés mértékét, és automatikusan állítják be a felhasznált víz és villamos energia mennyiségét. Gépeinkkel egy fél kapcitásos terhelés akár 70% -kal kevesebb vizet, időt és áramot igényelhet!

TÖLTSE LE AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB PROGRAMOT

Az intelligens ciklusok funkció lehetővé teszi, hogy letöltse az életmódjának megfelelő mosási ciklusokat, és további programokat kínál a különböző ruhatípusok gondozásához szükséges optimális ciklus megtalálásához.

GYORS ÉS HATÉKONY

A Candy Smart Pro 9 gyorsprogram teljes készletét kínálja - mindegyik kevesebb, mint 1 óra alatt végez.

SIMPLY-FI TECHNOLÓGIA

A Simply-Fi alkalmazáson keresztül a Candy SmartPro a legszélesebb körű intelligens funkciókat kínálja Önnek, például teljes távvezérlést, mosási tippeket, karbantartással kapcsolatos támogatást, hatékony hibaellenőrzéseket.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Ez az intelligens ellenőrzési funkció egyszerűbb kezelést biztosít a hosszabb hatékonyság és élettartam érdekében. A készülék állapotának figyelemmel kísérése igencsak fontos az élettartama szempontjából. Meghibásodás esetén pedig az intelligens útmutató segít Önnek megtalálni a megoldást.

TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

A legjobb mosási és tisztítási teljesítmény az Active Motion technológiának köszönhetően, amely több szintben emeli a dob forgási sebességét.

C ENERGIAOSZTÁLYÚ

Ez a C energiaosztályú mosó-szárítógép (csak mosáskor) az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 34% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és sokkal környezetbarátabb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés