Finish
Finish Quantum Ultimate mosogatógép tabletta, Regular, 80db
 • Cikkszám: 268395
Finish

Finish Quantum Ultimate mosogatógép tabletta, Regular, 80db

 • Cikkszám: 268395
9 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
94 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

 • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
 • Egységár: 119 Ft / db

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Illat
Regular
Típus
Tabletta

Az új Finish Quantum Ultimate mosogatógép-kapszula előöblítés nélkül távolítja el az égett, odaszáradt szennyeződéseket. A háromkamrás, önoldódó csomagolású kapszulák eltávolítják a makacs foltokat, védik a mosogatógép szűrőit, megakadályozzák a vízkőképződést az edényeken.  A továbbfejlesztett formula gyönyörű fényt és hatékony tisztítást eredményez még alacsony hőmérsékleten is!

Részletes ismertető

Finish Ultimate a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az ACTIVELIFT TECHNOLOGY formulának köszönhetően, hatékonyan távolítja el a legmakacsabb ételmaradékokat is akár 48 óra elteltével, előáztatás nélkül. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszulánk, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.


Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít.

Gél: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll.

Por: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására.

Activblu Technology™: felerősíti az Ultimate tisztító hatást.

 • Kellemes, friss illat.
 • Megakadályozza a vízkő lerakódását.
 • Képes megbírkózni az odaégett ételmaradékokkal.
 • Eltávolítja az összes szennyeződést és zsírt az edényekről.
 • Folyékony powerball.
 • Activelift technológia.
 • Alacsony hőfokon is hatásos.
 • Szuper ragyogás.
 • Védelmet nyújt a mosogatógép számára.

Az edények tökéletesen tiszták, a poharak pedig fényesek lesznek. Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.
 

Hogyan használja?

Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon.

A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26şe vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót. Az Ultimate kapszulák minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen. A legjobb száradási eredményhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe, ha teljesen kiürült a csomagolás.
 

Összetevők

15-30 % nem ionos felületaktív anyagok; 5 - 15 % oxigén alapú fehérítőszerek, polikarboxilátok, foszfonátok. Enzimeket tartalmaz (szubtilizin, amiláz) és illatszereket (GERNANIOL, LIMONENE).

www.rbeuroinfo.com


A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.
 

Biztonsági figyelmeztetés
 

FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású.  Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés