Finish
Finish Ultimate Plus All in 1 Regular Mosogatógép kapszula, 72 db
  • Cikkszám: 283925
Finish

Finish Ultimate Plus All in 1 Regular Mosogatógép kapszula, 72 db

  • Cikkszám: 283925
4 999 Ft / db
9 499 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
49 Pont
db
-4 500 Ft kedvezmény
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 69 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Illat
Regular
Típus
Kapszula

Finish Ultimate Plus All in 1 mosogatógép kapszula, Regular illatú, 72 db

Finish Ultimate Plus All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az első kapszulánk  CYCLESYNC™ technológiával, amely a megfelelő időben szabadítja fel a megfelelő összetevőt***.  Továbbfejlesztett technológiája még a ráégett ételmaradékkal is megbírkózik előöblítés nélkül - 4 lépésben a teljes mosogatási ciklus során. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. A leghatékonyabb teljesítményű kapszula, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletta.

Részletes ismertető

Termékjellemzők

  • Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít
  • GÉL: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll
  • POR: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására
  • CYCLESYNC™ technológia: A megfelelő összetevőt a megfelelő időben szabadítja fel
  • Rövid programon is hatékony
  • Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal.

Hogyan használja?


Csak száraz kézzel fogja meg. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki. Használat után mindig zárja vissza a csomagot. Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik.

Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba.
A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A tabletta só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26ºe vízkeménységi fokig fejti ki hatását.
Az Ultimate Plus tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.
Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe.


Tegye teljessé a mosogatás élményét!


Használjon öblítőszert a csillogó poharakér és tisztítsa rendszeresen a gépet a legjobb hatás eléréséért!

Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.

A legjobb száradás érdekében a Finish gépi öblítő használatát ajánljuk.

 

Összetevők

5-15 % nem ionos felületaktív anyagokat, 5-15 % oxigén-alapú fehérítőszereket;  5-15 % foszfonátokat; 5-15 % polikarboxilátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz), illatszereket (Geraniol, Limonene) tartalmaz. www.rbeuroinfo.com

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

*A mosogatógépgyártók globális piaci részesedése alapján, akik a Finish-t ajánlják. A Finish az első számú márka a gépi mosogatás kategóriában eladott érték alapján az EU-ban (kivétel: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.

Biztonsági figyelmeztetés
 

FIGYELEM! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
***Összetevő: Enzim.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés