Lenor
Lenor All-in-1 Pods Spring Awakening mosókapszula 56 mosáshoz, 56 db
  • Cikkszám: 279485
Lenor

Lenor All-in-1 Pods Spring Awakening mosókapszula 56 mosáshoz, 56 db

  • Cikkszám: 279485
9 599 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
95 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 171 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Próbálja ki a LENOR Spring Awakening All-in-1 PODS®. Ultra Clean tisztítóerővel a higiénikus mélytisztítás és a friss ágynemű érdekében. A Lenor Ultra Clean Power mélyen behatol a szövetek közé, és már alacsonyabb mosási hőfokon is hatékonyan távolítja el a felhalmozódott szennyeződéseket és foltokat, miközben mennyei frissességű, hosszan tartó Lenor illatot hagy maga után, érintésre aktiválódó parfüm-technológiával és puhasággal.

Részletes ismertető

A Lenor All-in-1 PODS® mosókapszula óvja a ruhákat. A Lenor All-in-1 PODS® óvja a ruhákat. A Lenor All-in-1 PODS® mosókapszulák biológiailag lebomlók, filmrétegük 100%-ig vízben oldódó, 100%-ban megújuló, megvásárolt villamosenergiával készülnek, és már 30°C-on is hatékonyak. Tipp: Hozza ki a legtöbbet a mosásból: az alapos tisztítás, a puhaság és frissesség érdekében használja együtt a LENOR All-in-1 PODS® mosókapszulát a Lenor April Fresh textilöblítővel és parfümgyöngyökkel! A Lenor All-in-1 PODS® mosókapszulát kipróbáló fogyasztók közül 10-ből 9 meggyőzőnek találta a Lenor tisztítóerejét.

Összetevők

>30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Szappan, <5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Benzyl Salicylate, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Delta-Damascone, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes , 3-(4-isobutyl-2-methylphenyl)propanal -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate, MEA-Laureth Sulfate, C12-14 Pareth-n.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés