Aquabeads
AquaBeads Kezdő Stúdió készlet (20FLR32788)
  • Cikkszám: 265704
Aquabeads

AquaBeads Kezdő Stúdió készlet (20FLR32788)

  • Cikkszám: 265704
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
4+ év
Nem
fiúknak és lányoknak

Az Aquabeads kezdő stúdió kihozza belőled a kreatív zsenit! 840 gyöngyáll rendelkezésedre 16 színben - több, mint elegendő, hogy bármit létrehozhass, amit csak elképzelsz. A szett tartalmaz egypraktikus tárolót, amely lehetővé teszi, hogy precízen rendszerezd a gyöngyöket.

Az Aquabeads többszínű gyöngykészlettel a gyerekek változatos, tartós alkotásokat készíthetnek. Csak válasszon sablont, és egy speciálisan kialakított párnával helyezze a gyöngyöket a megfelelő helyre, majd szórja meg őket vízzel, hogy a gyöngyök varázslatos módon, tartósan összetapadjanak. Színes alkotások készítésekor használhatunk kész, újrafelhasználható sablonokat, vagy saját mintákat állíthatunk össze.

Az újforgatható tálca segít abban, hogy rögtön a palettára helyezd alkotásodat, amint vizet spricceltél rá - te pedig folytathatod a következő mintával! A készletben található vízpermetező és gyöngytoll megkönnyíti munkádat, ötleteidet seperc alatt megvalósíthatod! A kezdő stúdió ideális választás, ha csak most ismerkedsz a Aquabeads világgal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés