Dremel
Dremel Flexibilis szár (225)
  • Cikkszám: 285766
Dremel

Dremel Flexibilis szár (225)

  • Cikkszám: 285766
14 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
149 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 14 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Még nagyobb pontosság és irányíthatóság még a nehezen elérhető helyeken is

Még nagyobb precizitást érhet el, és a szűk helyeket is elérheti.

Nagyobb részletességgel dolgozhat gravírozás, polírozás, faragás során, valamint az irányíthatóság és stabilitás is javul.

A puha markolatos, könnyű kialakítás révén tollként foghatja kézbe a szerszámot, így hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhat.

Egyszerűen csatlakoztassa a Dremel multifunkcionális szerszámhoz.

Tartalom: 1x flexibilis szár, 1x meghajtókupak, 1x gyors kezdési segédlet / útmutató

Részletes ismertető

Mire használható?

A Dremel flexibilis szár a multifunkcionális szerszámot kompakt, könnyű és kényelmesen használható precíziós szerszámmá teszi, amely tökéletes a nagy precizitású gravírozáshoz, polírozáshoz és faragáshoz. Egyszerűen csatlakoztassa a kompatibilis Dremel multifunkcionális szerszámhoz, és azonnal újszerű élményben lehet része a projektjein dolgozva a teljes irányíthatóság révén. A puha markolattal a szerszámot úgy foghatja, mint egy tollat, így hosszú ideig fáradságmentesen dolgozhat. A szár rugalmassága révén a nehezen elérhető és szűk helyekhez is hozzáfér, és folytathatja a Dremel multifunkcionális szerszám használatát.

Hogyan használható?

Fogja úgy, mint a tollat, így ujjbeggyel irányíthatja a maximálisan precíz gravírozást, vágást, köszörülést, csiszolást, polírozást és egyéb műveleteket.

Csavarja le a befogóhüvelyt és a befogóhüvely anyát a kompatibilis Dremel multifunkcionális szerszámról, csavarja a flexibilis szárra, majd helyezze be a kívánt tartozékot a flexibilis szárra a szárrögzítő gombbal. Húzza meg a tartozékot. Ezután szerelje fel és húzza meg a mellékelt meghajtókupakot a multifunkcionális szerszámon, majd csatlakoztassa a flexibilis szárat a kiválasztott tartozékkal.

Ajánlott a multifunkcionális szerszámot felakasztani a Dremel szerszámtartóra (2222), hogy a szár megtartsa természetes alakját, nyomás nélkül.

Az optimális és hosszan tartó használathoz kis mennyiségű, nagy hőmérsékletnek ellenálló zsírt cseppentsen a magra a 10 üzemóránkénti megtisztítást követően.

  • Hossz: 10,1 cm
  • Szélesség: 2,5 cm
  • Mélység: 3,5 cm
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés