Delonghi
DELONGHI Lattissima Touch EN560.B Nespresso Kapszulás Kávéfőző, Fekete
  • Cikkszám: 222927
Delonghi

DELONGHI Lattissima Touch EN560.B Nespresso Kapszulás Kávéfőző, Fekete

  • Cikkszám: 222927

44 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 400 W
Üzemi nyomás
19 bar
Kapszula típusa
Nespresso
Extra funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus tejrendszer
Kávéfőző típusa
Kapszulás kávéfőző
Tejtartály
Igen
Szélesség
17,3 cm
Mélység
32 cm
Magasság
25,8 cm
Súly
4,5 kg
1 400 W
Teljesítmény
19 bar
Üzemi nyomás
Nespresso
Kapszula típusa
Automatikus kikapcsolás, Automatikus tejrendszer
Extra funkciók
Kapszulás kávéfőző
Kávéfőző típusa
Igen
Tejtartály

Szín: Fekete
Anyag: Műanyag
Víztartály kapacitás: 0,9 l
Tejtartály kapacitás: 0,35 l
Érintővezérlés
Automatikus kikapcsolás
Automatikus tejrendszer
Programozható vízkeménység
Memória funkció Cappuccino, Latte, Macchiato, Espresso, Hosszú kávé, Meleg tej és forró víz
Előre beállított funkciók: Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, Hosszú, Meleg tejhab
Használt kapszula tartály: 10 kapszula
Teljesítmény: 1400 W
Nyomás: 19 bar
Feszültség / frekvencia (V ~ Hz): 220/240 ~ 50/60

Nespresso - Latissima Touch
Nespresso kávéfőző

Nespresso Lattissima Touch kávéfőző, DeLonghi, fekete

Elég egyetlen gombnyomás a Nespresso Lattissima Touch kávéfőzőn, hogy feltáruljanak a tej és a kávé párosában rejlő lehetőségek. Hat recept, az espresso-tól a latte macchiato-ig – egyetlen mozdulattal. A tejhabszabályzó gombbal saját ízléséhez igazíthatja a hab keménységét. A levehető tejtartályt a hűtőszekrényben tarthatja, a tejhabosítót és tejtartályt pedig mosogatógépben is tisztíthatja – ilyen egyszerű az egész. A gép formavilága rabul ejti a tekintetet, a kávé elkészítése pedig csak egy mozdulat.

Nespresso kávéfőző

Egy csésze kávé több, mint egy egyszerű szünet. A kávézás külön szertartás. Tegye egyedülállóvá az élményt! Ne érje be kevesebbel, válassza a Nespresso-t: különös gondossággal válogatott kávék széles választékban, időtálló formavilágú, fejlett technológiájú kávégépek, kifinomult kiegészítők, csábító édességek és szolgáltatások minden igényre szabva. Mi más?

Nespresso kávé

Kávéreceptek egy gombnyomásra

Élvezze a kávézás végtelen változatosságát – egyetlen érintéssel! Ha tejes italra vágyik, készítsen könnyedén egy cappuccino-t vagy latte macchiato-t, ha pedig feketén szereti, választhat az espresso-k és a lágyabb lungo kávék közül. A hatféle kávérecept mellett még tejhabot is készíthet.

Nespresso kávé

Ügyes csavar

A Nespresso Lattissima Touch olyan tejhabot készít, amilyet éppen szeretne, hiszen a tejhabszabályozóval beállíthatja, milyen keménységű tejhabra van szüksége. A levehető tejtartályt a hűtőszekrényben tarthatja, hogy mindig friss tej álljon rendelkezésre.

Nespresso kávé

Vízkőmentesen és energiapazarlás nélkül

Intuitív vízkőmentesítő funkciójának és a csatlakoztatható vízkőmentesítő csőnek köszönhetően a Nespresso Lattissima Touch tisztán tartása végtelenül egyszerű. Ráadásul ez a gép környezettudatos is, hiszen 9 perc használaton kívüli idő után kikapcsol, ezzel energiát spórolva.

Nespresso kávé

Magas nyomás, gyors felfűtés

A barista-minőségű kávé garanciája a Nespresso 19 bar nyomású rendszere, amely a kávékapszulákban őrzött összes aromát feltárja. Mindez csupán egy pillanat műve, hiszen a kávéfőzéshez a felfűtés alig 25 másodperc, a tejes receptekhez pedig csupán 40 másodperc.

Nespresso kávé

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el Önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Nespresso kávé

Hosszútávú elköteleződés

Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

Nespresso kávé

A cselekvés számít

Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Nespresso kávé

Hogyan rendelheti meg a kapszulákat?

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen kedvenc Nespresso kávéőrleményeit, és vegye át rendelését akkor és ott, ahol Önnek a legkényelmesebb!

Interneten: Adja le rendelését gyorsan és egyszerűen a www.nespresso.com oldalon, a hét bármely napján, a nap 24 órájában!

Telefonon: Keresse Nespresso Kávészakértőinket az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámon.

Nespresso mobilapplikáció: Töltse le a Nespresso alkalmazását iPhone, iPad vagy Android™ készülékére.*

Boutique-ok: Látogassa meg Nespresso Boutique-jaink egyikét!

*Az iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Nespresso kávé

Azonnali segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdése van Nespresso kávégépével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a díjmentes 06 80 2582 80 telefonszámon, ahol munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak! Előfordulhat, hogy a sok használat után kávégépe egy kis segítségre szorul. Ilyenkor egy előre egyeztetett időpontban elszállítjuk, és a javítás idejére igény szerint egy cseregépet biztosítunk. A részletekért kérjük, hívja a Nespresso Ügyfélszolgálatot.

Nespresso kávé

Kávékínálat

A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheti tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothat – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Nespresso kávé

Újrahasznosítás

Gyűjtse és adja le használt kapszuláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb:

  • Online vagy telefonon leadott rendelés esetén: Válassza a „Használtkapszula-leadással” opciót rendelése során (normál vagy időzített szállítás esetén), majd adja le használt kapszuláit rendelése átvételekor a futárnál.
  • Bármelyik Nespresso Boutique-ban vagy Mini Boutique-ban: Az Önhöz legközelebb eső újrahasznosítási pontot megtalálja a www.nespresso.com weboldalon.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés