Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Airblade 1200 RGB Notebook ventilátor (SOG-VE1200)
  • Cikkszám: 273291
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Airblade 1200 RGB Notebook ventilátor (SOG-VE1200)

  • Cikkszám: 273291

14 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

A Spirit of Gamer Airblade 1200 RGB elengedhetetlen kiegészítő, ha játszik a laptopján vagy más nagy igénybevételű tevékenységet végez. Az optimális hűtés érdekében 6 ventilátor dolgozik. Ergonomikus kialakítása által beállíthatja 6 szint között kényelme szerint a dőlésszöget. Stílusos RGB háttérvilágítása is van, előre programozott módokkal együtt.

Optimális hűtés

A 6 csendes ventilátor gyorsan lehűti laptopját a még intenzívebb játékélmény érdekében! Mikro-perforált alumínium bevonatának köszönhetően az Airblade dinamikus hideg légáramlást kínál a maximális hűtés érdekében. Az Airblade LCD vezérlővel van felszerelve, ami lehetővé teszi a 3 szellőztetési mód be- és kikapcsolását vagy kiválasztását: max (6 ventilátor), közepes (3 standard ventilátor) vagy mini (3 mini ventilátor), és 6 sebességgel beállíthatja a ventilátorok teljesítményét is.

Kompatibilis 10-17 hüvelyk között

Az Airblade méretei 41,5 x 30 x 3,4 cm. Nagy teljesítményű szellőztető rendszerével segít megőrizni laptop számítógép-alkatrészeinek teljesítményét és élettartamát is.

RGB háttérvilágítás

Az Airblade RGB háttérvilágítással rendelkezik a kontúrsávok mentén. 5 előre rögzített szín között választhat: piros, zöld, kék, türkiz, lila. Illetve, az egyik 5 előre meghatározott mód között.

Ergonomikus kialakítás

Az Airblade valódi vizuális kényelmet kínál, és 6 állítható helyzetével elkerüli a kényelmetlen és fájdalmas testtartásokat. Állítsa be a dőlésszöget az Ön igényeinek megfelelően 7°-ról 50°-ra.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés