Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Airblade 600 Notebook ventilátor, kék (SOG-VE600BL)
  • Cikkszám: 273294
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Airblade 600 Notebook ventilátor, kék (SOG-VE600BL)

  • Cikkszám: 273294
5 999 Ft / db
6 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
59 Pont
db
-1 000 Ft kedvezmény
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Spirit of Gamer Airblade 600 elengedhetetlen kiegészítő, ha játszik a laptopján vagy más nagy igénybevételű tevékenységet végez. Az optimális hűtés és dinamikus légáramlás érdekében 4 ventilátor dolgozik. Ergonomikus kialakítása által beállíthatja 4 szint között kényelme szerint a dőlésszöget. LCD vezérlője által változtathat a hűtés intenzitásán is.

Részletes ismertető

Optimális hűtés

A 4 csendes ventilátor gyorsan lehűti laptopját a még intenzívebb játékélmény érdekében! Mikro-perforált alumínium bevonatának köszönhetően az Airblade dinamikus hideg légáramlást kínál a maximális hűtés érdekében. Az Airblade LCD vezérlővel van felszerelve, ami lehetővé teszi a 3 szellőztetési mód be- és kikapcsolását vagy kiválasztását.

Kompatibilis 17 hüvelykig

Az Airblade méretei 39 x 28 x 2,8 cm. Nagy teljesítményű szellőztető rendszerével segít megőrizni laptop számítógép-alkatrészeinek teljesítményét és élettartamát is.

Ergonomikus kialakítás

Az Airblade valódi vizuális kényelmet kínál, és 4 állítható helyzetével elkerüli a kényelmetlen és fájdalmas testtartásokat. Állítsa be a dőlésszöget az Ön igényeinek megfelelően 10°-ról 22°-ra.

Maximális hatékonyság

Az Airblade-ot a laptop az USB porton (5v) keresztül hajtja: nincs szükség hálózati adapterre. Egy másik USB port is szerepel a különböző eszközök csatlakoztatásához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés