Spirit of Gamer
Spirit of Gamer Airblade 800 RGB Notebook ventilátor (SOG-VE800RGB)
  • Cikkszám: 273295
Spirit of Gamer

Spirit of Gamer Airblade 800 RGB Notebook ventilátor (SOG-VE800RGB)

  • Cikkszám: 273295

14 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A Spirit of Gamer Airblade 800 RGB elengedhetetlen kiegészítő, ha játszik a laptopján vagy más nagy igénybevételű tevékenységet végez. Az optimális hűtés és dinamikus légáramlás érdekében 6 sebességben állítható ventilátor dolgozik. Ergonomikus kialakítása által beállíthatja 5 szint között kényelme szerint a dőlésszöget.

Optimális hűtés

A csendes ventilátor gyorsan lehűti laptopját a még intenzívebb játékélmény érdekében! Mikro-perforált alumínium bevonatának köszönhetően az Airblade dinamikus hideg légáramlást kínál a maximális hűtés érdekében. Az Airblade LCD vezérlővel van felszerelve, ami lehetővé teszi a 6 szellőztetési mód be- és kikapcsolását vagy kiválasztását.

Kompatibilis 17 hüvelykig

Az Airblade méretei 40 x 29 x 3,8 cm. Nagy teljesítményű szellőztető rendszerével segít megőrizni laptop számítógép-alkatrészeinek teljesítményét és élettartamát is.

Ergonomikus kialakítás

Az Airblade valódi vizuális kényelmet kínál, és 5 állítható helyzetével elkerüli a kényelmetlen és fájdalmas testtartásokat. Állítsa be a dőlésszöget az Ön igényeinek megfelelően 0°-ról 40°-ra.

Maximális hatékonyság

Az Airblade-ot a laptop az USB porton (5v) keresztül hajtja: nincs szükség hálózati adapterre. Egy másik USB port is szerepel a különböző eszközök csatlakoztatásához.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés